Θλίψη έχει προκαλέσει στη Βρετανία -κι όχι μόνο- η τραγική είδηση για τον εντοπισμό της σορού του Μάικλ Μόσλεϊ στο νησί της Σύμης το πρωί της Κυριακής.

Μάλιστα, ιδιαίτερα δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του γνωστού παρουσιαστή, αλλά και οι συνάδελφοι του στο BBC, όπου εργαζόταν με μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Μάικλ Μόσλεϊ: Μεταφέρεται η σορός του παρουσιαστή στη Ρόδο - Τη Δεύτερα η νεκροψία

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια περιεχομένου του BBC, απέτισε φόρο τιμής στον 67χρονο, λέγοντας: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για τα νέα του Δρ Μάικλ Μόσλεϊ και οι σκέψεις μας απευθύνονται στην οικογένεια και τους φίλους του αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1vgmgjabgv5)

Και συνέχισε: «Ο Μάικλ συνεργάστηκε στενά με το BBC Radio 4 και το BBC Studios Science Unit για πολλά χρόνια σε πρωτοποριακά προγράμματα επιστήμης και υγείας από τα Medical Mavericks, Eat Fast Live Longer, Inside Michael Mosley και The Young Ones, to Trust me I'm a Doctor. Έκανε επίσης τακτικές εμφανίσεις στο Morning Live και στο The One Show και φυσικά παρουσίαζε το δικό του εξαιρετικά δημοφιλές και επιτυχημένο podcast του BBC Radio 4 και του BBC Sounds Just One Thing».

«Ήταν ένας λαμπρός επιστημονικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας και κατασκευαστής προγραμμάτων, ικανός να κάνει τα πιο σύνθετα θέματα απλά, αλλά ήταν επίσης παθιασμένος με το ενδιαφέρον και τη διασκέδαση του κοινού, εμπνέοντάς μας όλους να ζήσουμε μια πιο υγιή, πληρέστερη ζωή. Το διασκεδαστικό και προσιτό ύφος του απολάμβανε το κοινό σε όλο τον κόσμο και θα λείψει πάρα πολύ σε πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο σε όσους έχουν την τύχη να δουλέψουν μαζί του στο BBC», κατέληξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1vfzp3taojl)