Στη Γερμανία θα ταξιδέψει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για να εμψυχώσει την εθνική Αγγλίας στο Euro 2024, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Ειδικότερα, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ θα παρακολουθήσει την Πέμπτη (20.06)  την εθνική Αγγλίας στον αγώνα με τη Δανία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Frankfurt Arena, στη Φρανκφούρτη για το Euro 2024.

Διαβάστε ακόμα: Euro 2024: Η επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην αποστολή της Αγγλίας πριν ταξιδέψει για Γερμανία

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Χωρίς την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Τζορτζ

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος στο ταξίδι του στη Γερμανία δεν θα συνοδεύεται ούτε από την Κέιτ Μίντλετον, που από τον περασμένο Φεβρουάριο δίνει μάχη με τον καρκίνο και απέχει από τα δημόσια καθήκοντα, αλλά ούτε και τον 10χρονο γιο του, πρίγκιπας Τζορτζ, που συχνά δίνει το «παρών» δίπλα στον πατέρα του στους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, Άστον Βίλα.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που είναι και πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επισκέφθηκε την ομάδα της Αγγλίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πριν πετάξει για τη Γερμανία για να τους ευχηθεί «καλή τύχη» και να τους εμψυχώσει.

Μιλώντας στο προπονητικό κέντρο St George’s Park τη Δευτέρα, ο Γουίλιαμ είπε ότι έδωσε στην ομάδα κάποιες… ανορθόδοξες συμβουλές.

Ακόμη, ο πρίγκιπας της Ουαλίας ανέφερε στους παίκτες τη συμβουλή του 6χρονου πρίγκιπα Λούις ότι «πρέπει να τρώτε διπλάσια ποσότητα απ' ό,τι θα τρώγατε κανονικά», ώστε να εξασφαλίσουν τη νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

*Πληροφορίες από BBC