Τα συναισθήματά της μετά τη χειραψία της με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν δεν μπόρσε να κρύψει η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι.

Η ίδια χαιρετούσε τους υψηλούς προσκεκλημένους της ως οικοδέσποινα της συνόδου της G7, η οποία διεξάγεται στην Ιταλία, ωστόσο κατά τη διάρκεια της χειραψίας της με τον Μακρόν, φαίνεται τυπική. Σα να μην έφτανε αυτό, μόλις πέρασε από μπροστά της ο Γάλλος πρόεδρος, όπως το κατέγραψε η κάμερα και παρατηρούν στα social media, το βλέμμα της μιλάει από μόνο του..


Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηγέτες συγκρούστηκαν για το ζήτημα της άμβλωσης και την ύπαρξη της λέξης στο κείμενο των συμπερασμάτων.

Ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε χθες, ότι «λυπάται για το ότι λείπει από το κείμενο η λέξη» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν διαφορετικές ευαισθησίες», με την Ιταλίδα πρωθυπουργό, από την πλευρά της να απαντά άμεσα υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται "πολεμική" για θέματα στα οποία έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό συμφωνία».

Τέλος, όπως πρόσθεσε η Μελόνι: «Θεωρώ εντελώς λανθασμένο, σε δύσκολους καιρούς σαν και αυτούς, κάποιοι να κάνουν προεκλογική εκστρατεία χρησιμοποιώντας ένα πολύτιμο φόρουμ όπως αυτό της G7».