Σοκάρουν τα πλάνα από το τραγικό περιστατικό με την παράσυρση 20χρονης από κύματα σε παραλία του Σότσι στη Ρωσία, στις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, μία 20χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από τα μανιασμένα κύματα ενώ βρισκόταν στην παραλία μαζί με ένα αγόρι. Το περιστατικό καταγράφηκε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο από έναν περαστικό, το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα και το αγόρι να βρίσκονται στην ακροθαλασσιά, όταν ξαφνικά τα κύματα τους κάνουν να χάσουν την ισορροπία τους. Το αγόρι καταφέρνει να ανασύρει την κοπέλα από το νερό, ωστόσο ένα δεύτερο κύμα την παρασύρει και την εξαφανίζει μέσα στη θάλασσα. Το αγόρι καταφέρνει να βγει στην ξηρά, ενώ η 20χρονη δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, την μοιραία ημέρα οι παραλίες στο Σότσι ήταν κλειστές λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή. Παρ' όλα αυτά, οι δύο νέοι φαίνεται ότι βρέθηκαν στην ακροθαλασσιά, με τραγικά αποτελέσματα για την 20χρονη κοπέλα.

Οι διασώστες συνεχίζουν την αναζήτηση για τρίτη ημέρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την αγνοούμενη.