Η Κέιτ Μίντλετον απουσίαζε, αλλά είχε τους καλύτερους αντιπροσώπους στις ιπποδρομίες Ascot. Η μητέρα και ο πατέρας της, Carole και Michael Middleton, παρακολούθησαν τη δεύτερη ημέρα των ιποδρομιών, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του καρκίνου της κόρης τους, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το λαμπερό ζευγάρι έδειχνε ευδιάθετο καθώς έφτασε μαζί, δίπλα δίπλα στον ιππόδρομο του Berkshire – μαζί με λοιπούς γαλαζοαίματους και τον γαμπρό τους, πρίγκιπα Γουίλιαμ – για να δουν από κοντά το φαντασμαγορικό event των ιπποδρομιών Ascot, με τα εκκεντρικά καπέλα.

Η εκδρομή των Middletons στις περίφημες ιπποδρομίες, πραγματοποιήθηκε μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, την πρώτη δημόσια μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο, κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour, το περασμένο Σάββατο (15.06.2024).

Η πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση της 42χρονης Κέιτ, έγινε πέντε μήνες μετά το βίντεο που σόκαρε και συγκίνησε όλο τον πλανήτη, όταν αποκάλυπτε ότι λαμβάνει χημειοθεραπεία για τον καρκίνο.

Οι εντυπωσιακές στυλιστικές επιλογές του 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ηγείτο της βασιλικής πομπής στο πλευρό της βασίλισσας Καμίλα – απουσίαζε ο βασιλιάς Κάρολος – , τη δεύτερη ημέρα της κοσμικής εκδήλωσης.

Η 69χρονη Carole, φορούσε ένα γαλάζιο φλοράλ φόρεμα, αξίας 410 ευρώ, με πλισέ λεπτομέρειες και που στόλιζε ένας κομψός φιόγκος. Το look της συμπλήρωνε ένα καπέλο με statement λουλούδι, και ένα ζευγάρι σκούρες μπλε γόβες.

Στη βασιλική παρέα εξέχουσα θέση είχε η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, κομψή σε λουλουδάτο ροζ φόρεμα μαζί με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi και τη μητέρα της, τη δούκισσα της Υόρκης.

Δεν πέρασαν απαρατήρητοι ο βρετανός συνθέτης και παραγωγός, βαρόνος Άντριου Λόυντ Βέμπερ και λοιπά μέλη της αριστοκρατίας που ξεχώρισαν με τα ιδιαίτερα καπέλα τους.

Δείτε φωτογραφίες:

ascot-1-2048x1457
andrewlloydwebber-2048x1367
ascot-2-2048x1362
princewilliam-2-2048x1527
queenkamila-1-2048x1356
carolemiddleton-2048x1490