Σικ σαν τη Βικτόρια Μπέκαμ. Η Μέγκαν Μαρκλ ενώ ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρίγκιπα Χάρι, φέρεται να ζήτησε από τη σχεδιάστρια των Spice-Girl δωρεάν ρούχα και τσάντες. Αλλά «τα Ανάκτορα του [Buckingham] άσκησαν βέτο από επειδή ήταν ενάντια στους κανόνες τους», αποκαλύπτει ο διάσημος βιογράφος Toμ Μπάουερ στο νέο του βιβλίο, «The House of Beckham», που κυκλοφορεί ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Τρίτη (25/6) στις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα: Μπάκιγχαμ: Ο Ουίλιαμ είχε δίκιο που ανησυχούσε για τον Χάρι και τη Μέγκαν, λένε βασιλικοί αναλυτές

Η σχέση της Μέγκαν Mαρκλ με τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ

Είναι μόνο ένα κομμάτι της ταραγμένης σχέσης που είχε ως αποτέλεσμα η Mαρκλ να σνομπάρει τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ. Η ηθοποιός του «Suits» ήταν κάποτε τόσο κοντά στους Μπέκαμ που έμεινε στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λος Άντζελες. Ο Μπάουερ γράφει πώς «ένα μέλος του προσωπικού της Βικτόρια» πρόσφερε συμβουλές ομορφιάς για την καλύτερη περιποίηση προσώπου και τα καλύτερα κομμωτήρια στο Λονδίνο, όταν η Μαρκλ αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Οι Μπέκαμ παρευρέθηκαν, αλλά, όπως ισχυρίζεται ο Μπάουερ, η Βικτόρια ένιωσε «προσβεβλημένη» επειδή εκείνη και ο σύζυγός της δεν προσκλήθηκαν σε δείπνο, στο οποίο παρευρέθηκαν διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Μπάουερ σημειώνει ότι η Posh Spice έμοιαζε με «πέτρινο πρόσωπο» στις φωτογραφίες από την τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Η Mαρκλ συνέχισε να δείχνει την υποστήριξή της στη Βικτόρια επαγγελματικά, φορώντας ένα παλτό από τη συλλογή της τα Χριστούγεννα του 2018 και ένα άλλο κομμάτι ένα χρόνο αργότερα για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ.

Η σχέση του Χάρι και της Μέγκαν με τους Μπέκαμ φαίνεται να είναι ακόμα τεταμένη. Το ζευγάρι φέρεται να μην προσκλήθηκε στον λαμπερό γάμο του γιου των Μπέκαμ, , με τη Νίκολα Πελτς το 2022 στο Παλμ Μπιτς.