Νεκρός από επίθεση καρχαρία εντοπίστηκε ο θρύλος του σερφ Ταμάγιο Πέρι, ο οποίος είχε εμφανιστεί και στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής». Ο 49χρονος Πέρι, σύμφωνα με το Stab Magazine, εντοπίστηκε από ντόπιους σέρφερ στις ακτές του Οάχου, χωρίς το ένα χέρι και το ένα πόδι του.

Οι ναυαγοσώστες μετέφεραν τη σορό του άτυχου ηθοποιού και σέρφερ στην ακτή με τζετ σκι. Ο 49χρονος φέρεται να έχει δεχθεί «περισσότερα από ένα δαγκώματα από καρχαρία», δήλωσαν οι αξιωματούχοι σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Τομάγιο Πέρι γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην ανατολική πλευρά του Οάχου στη Χαβάη και έκανε καριέρα στη Βόρεια Ακτή τόσο ως επαγγελματίας σέρφερ όσο και αργότερα ως ναυαγοσώστης. Εκτός από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» πρωταγωνίστησε στο «Blue Crush», στο «Lost» καθώς και στο «Χαβάη 5-0». Τελικά εντάχθηκε στην Ocean Safety το 2016 και άρχισε να μοιράζεται το πάθος του για το σέρφινγκ δημιουργώντας το Oahu Surfing Experience με τη σύζυγό του, Εμίλια.

«Ως άνθρωπος με λατρεία στο νερό, έχω αποκτήσει τεράστιο όγκο γνώσεων, όχι μόνο από όσα έχω καταφέρει, αλλά και από όσα έχω υποφέρει» έγραψε στο βιογραφικό του για τη σχολή σέρφινγκ. « Πριν από μερικά χρόνια, ενώ έκανα σερφ στο Pipeline, ενεπλάκην σε μια σχεδόν μοιραία εμπειρία» είπε χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. «Το περιστατικό συνέβη εξαιτίας της έλλειψης επίγνωσης κάποιου άλλου. Τα μαθήματα που πήρα από εκείνο το γεγονός με ενέπνευσαν στο στόχο μου να εμφυσήσω τη σωστή εθιμοτυπία και ασφάλεια στο σερφ σε όσους διδάσκω».