Ένα κουτί με τα χαμένα δέματα από το Βασιλικό Ταχυδρομείο αγόρασε, με μόλις 106 λίρες, μια TikToker από τη Βρετανία και αποκάλυψε τα απίστευτα καλούδια που βρήκε μέσα.

Ειδικότερα, η Becky Chorlton, από το Lymm του Cheshire, αγόρασε τα «ορφανά» πακέτα από μια εταιρεία που ονομάζεται Unboxing Heaven, μια τρίτη εταιρεία που πουλάει τα χαμένα πακέτα από το Royal Mail.

Η δημιουργός περιεχομένου, η οποία είναι γνωστή για τις συμβουλές και τα τρικ της, συχνά δημοσιεύει βίντεο σχετικά με την εύρεση κρυμμένων «διαμαντιών» σε φιλανθρωπικά καταστήματα ή σε εκπτώσεις.

Το τελευταίο διάστημα, έχει δημοσιεύσει αποσπάσματα από το άνοιγμα των χαμένων αποσκευών της από το αεροδρόμιο Heathrow, επιστροφές από το Amazon και mystery boxes από διάφορες ιστοσελίδες.

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift: Κατάπιε ένα έντομο ενώ τραγουδούσε και παραλίγο να πνιγεί

Το πρώτο πράγμα που άνοιξε ήταν ένα δέμα από το Stone Island και ήταν ένα απλό μαύρο φούτερ με λογότυπο στο μανίκι. Αλλά η Becky το έβαλε σε έναν ιστότοπο, ο οποίος ελέγχει την αυθεντικότητα ενός προϊόντος και το ρούχο αποδείχθηκε «μαϊμού».

Στη συνέχεια, ξετύλιξε το επόμενο κουτί και ήταν ένα nail set, ενώ ακόμη βρήκε λούτρινα αρκουδάκια, ένα ζευγάρι ολοκαίνουργια Adidas, γυαλιά, πουλόβερ, steamer αλλά και τσάντες Gucci με το μονόγραμμα, Longchamp και Michael Kors.

Συνολικά, το εκτιμώμενο κόστος των προϊόντων ήταν περίπου 866 - 922 λίρες, που σημαίνει ότι η Becky είχε εκατοντάδες λίρες κέρδος.

Το βίντεο της Becky συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τους χρήστες να εκφράζουν τις απόψεις τους για την αγορά τέτοιων κουτιών.