Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ένας 19χρονος από το Σικάγο των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε την ίδια τη μητέρα του, όταν εκείνη προσπάθησε να του κάνει έξωση από το σπίτι που έμεναν προσωρινά μαζί, ζητώντας του να βρει δουλειά και να καθαρίσει το δωμάτιό του.

Συγκεκριμένα, η ειδοποίηση έξωσης είχε προϋποθέσεις, που έπρεπε να εκπληρώσει εντός ενός χρονικού πλαισίου 30 ημερών για να μείνει στο σπίτι της οικογένειας στο Valparaiso.

Όπως δείχνουν τα έγγραφα, έπρεπε να βρει δουλειά πλήρους απασχόλησης, να διατηρεί το δωμάτιό του καθαρό και να συμβάλλει στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του σπιτιού.


Υπέδειξε στους αστυνομικούς που θα έβρισκαν τη μητέρα του

Μετά την αποτρόπαια πράξη, όπως αναφέρει η Daily Mail, o Κόνερ είπε στους αστυνομικούς ότι «σκότωσε κάποιον» και τους υπέδειξε πού θα έβρισκαν τη μητέρα του, πριν ζητήσει να του βάλουν χειροπέδες.

Η μητέρα του, Μπερνς, η οποία χαροπάλευε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σημάδια στον λαιμό.

Δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

19 Year Old Man Strangles His Mother After She Serves Him Eviction Notice | Ruthless Realities



Δε δέχθηκε να έχει δικηγόρο

Ο Conner Kobold παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε τη μητέρα του τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ στο δικαστήριο του Σικάγο δε δέχθηκε να έχει κάποιον δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει, δηλώνοντας ότι θα εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του.