Έξαλλοι είναι οι Τόρις με την εκπομπή «This Morning» του ITV, καθώς μία ημέρα πριν τις εκλογές ο Ρίσι Σούνακ κλήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη έχοντας απέναντί του την επίσης καλεσμένη «μαμά με τα περισσότερα τατουάζ» της Βρετανίας, ονόματι Μπέκι Χολντ.

Σημαντική λεπτομέρεια; Η Χολντ, που είναι διάσημη στη Βρετανία λόγω του λογαριασμού της στο Onlyfans, εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό μαγιό που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία…

Ο Σούνακ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κάθισε πίσω και σε… απόσταση από τη γυναίκα με το μπικίνι, κάνοντας διάλογο μαζί της, σε μία εικόνα που εξόργισε τους Τόρις, ένα 24ωρο πριν από τις εκλογές.
Το μοντέλο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης είπε, μεταξύ άλλων, ότι έχει ξοδέψει περισσότερες από 35.000 λίρες για τα τατουάζ της, ενώ αποκάλυψε ότι το πρώτο της τατουάζ ήταν το όνομα του φίλου της στον καβάλο της, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Οι "πικάντικες" ερωτήσεις που προκάλεσαν σάλο

Προκάλεσε μάλιστα αμηχανία στον Σούνακ όταν του είπε πως έκανε τρεις συνεδρίες για να κάνει τατουάζ στα γεννητικά της όργανα, «για να μην ξεκολλάνε», ενώ μία ακόμη πιο αμήχανη στιγμή ήταν όταν τον ρώτησε για το αγαπημένο του γεύμα και αυτός απάντησε «το σάντουιτς».

Η Χολτ τον στήριξε, λέγοντας στο τέλος της εκπομπής: «Ο Ρίσι Σούνακ ήταν υπέροχος, είχε όμορφο δέρμα, υπέροχα μάτια και δόντια. Θα ήθελα πολύ να του δώσω ένα καλό σάντουιτς»…

Οσον αφορά τα τατουάζ, ο Σούνακ είπε πως, αν έκανε ποτέ, θα ήταν της αγαπημένης του ομάδας, της Σαουθάμπτον...

Η συνολική εικόνα, πάντως, προκάλεσε την οργή των Συντηρητικών προς το κανάλι.

«Ηταν επικίνδυνο αυτό που έγινε τελευταία ημέρα πριν από τις εκλογές. Δεν θα είχε συμβεί αν ήταν πρωθυπουργός σε… αναμονή. Δεν θα του το έκαναν» είπε στέλεχος των Τόρις, ενώ άλλο στέλεχος σχολίασε: «Αυτό συμβαίνει όταν είσαι πεσμένος. Είναι μια καλή διαφημιστική επιτυχία για το ITV».