Ο Ρίσι Σούνακ αποχαιρέτησε την πρωθυπουργία μετά από μια εμφατική ήττα από τους Εργατικούς του Κιρ Στάρμερ στις βρετανικές εκλογές. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Σούνακ παραδέχτηκε την ήττα του με δημόσια δήλωση, ενώ διατήρησε την έδρα του στο Richmond του Yorkshire. «Οι Εργατικοί κέρδισαν αυτές τις εκλογές», δήλωσε ο Σούνακ, προσθέτοντας ότι τηλεφώνησε στον Κιρ Στάρμερ για να τον συγχαρεί.

Η παραδοχή της ήττας του συνοδεύτηκε από μια ασυνήθιστη σκηνή. Καθώς ο ηγέτης των Συντηρητικών μιλούσε, ένας YouTuber εμφανίστηκε πίσω του, κρατώντας ένα μεγάλο «L» (για το Loser - χαμένος). Ο YouTuber, ο οποίος έχει 7,49 εκατομμύρια followers στο διαδίκτυο, φορούσε παιδικά γυαλιά ηλίου, προκαλώντας γέλιο και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για τον Niko, ο οποίος είναι γνωστός για τις διάφορες φάρσες του στο διαδίκτυο, στάθηκε πίσω από τον ηγέτη των Τόρις για να κάνει το αστείο του.

Ο Niko, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Niko Omilana, κατέβηκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια, κερδίζοντας 160 ψήφους, μετέδωσε το SkyNews.