«Φωτιά» έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό στις ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω του το καταστροφικό debate στο οποίο συμμετείχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε εδώ: Νίκη Τραμπ στο debate και σοκ με την απόδοση Μπάιντεν

Οι εσωτερικές αμφισβητήσεις, και από το ίδιο του το κόμμα δεν σταματούν. Όσο περνούν οι μέρες, η εκτίμηση που υπήρχε στον Λευκό Οίκο ήταν ότι μέσω των καλών εμφανίσεων που έκανε, ο θόρυβος θα καταλάγιαζε. Ωστόσο δεν φαίνεται πως κάτι τέτοιο ισχύει, αντιθέτως «φουντώνουν» οι φωνές της εσωτερικής αμφισβήτησης και κυρίως με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον αμερικανικό Τύπο.

Δημοσίευμα της New York Post αποκαλύπτει πως, πριν από 5 μήνες, κορυφαίος γιατρός που ειδικεύεται στο Πάρκινσον πέρασε την πόρτα του Λευκού Οίκου και είχε συνάντηση με τον γιατρό του Τζο Μπάιντεν. Μάλιστα είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, καθώς όποιος περνάει την πόρτα του Λευκού Οίκου καταγράφονται τα στοιχεία του. έτσι, γεννιέται ένα μεγάλο ερώτημα, γιατί επισκέφθηκε ο εν λόγω νευρολόγος τον γιατρό του Τζο Μπάιντεν και γιατί δεν επικοινωνήθηκε τόσο καιρό η συνάντηση αυτή, στην δημοσιότητα.

Την ίδια στιγμή αλλάζει τα δεδομένα η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την ασυλία του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ μπορεί να κατέβει στις εκλογές χωρίς «κώλυμα» καθώς δεν υπάρχει κάτι στην αμερικανική νομοθεσία που να τον εμποδίζει να είναι υποψήφιος ακόμη και για την θέση του προέδρου. Θα μπορούσε να είναι και στην φυλακή και να συμμετέχει κανονικά στις εκλογές και να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2j0yjhuvpeh)