Για περισσότερες από πέντε δεκαετίες είναι μαζί ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα και οι τελευταίοι επτά μήνες έδειξαν ότι η βασίλισσα έχει πραγματικά αγκαλιάσει τον ρόλο της, προς μεγάλη χαρά του βασιλιά.

Σημειώνεται πως η χρονιά σημαδεύτηκε από τις ανησυχίες για τον καρκίνο του βασιλιά, αλλά και της Κέιτ Μίντλετον και η βασίλισσα Καμίλα ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στον ρόλο της.

Διαβάστε ακόμα: Η Καμίλα και ο αδερφός του βασιλιά Καρόλου έγιναν μέλη του Τάγματος του Thistle – Το βίντεο που ανέβασε ο Γουίλιαμ

«Καθώς πλησιάζουν τα 77α γενέθλιά της, η αξία της Καμίλα αναγνωρίζεται περισσότερο από ποτέ», σημειώνει μία ειδικός στα βασιλικά θέματα.

Ακόμη, η βασιλική εμπειρογνώμονας και πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Jennie Bond δήλωσε: «Νομίζω ότι εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει τόσο πολύ ο άνδρας που αγαπά να είναι περήφανος γι’ αυτήν».

''Αυτές τις μέρες νομίζω ότι η Καμίλα δείχνει πιο κομψή, πιο έξυπνη και πιο στιλάτη από ποτέ'', δηλώνει ειδικός

«Αλλά επίσης πρέπει να αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση που έχει κερδίσει ευρεία αποδοχή – ακόμη και στοργή – από ένα κοινό που κάποτε συσπειρώθηκε εναντίον της και την θεωρούσε “πέτρα του σκανδάλου” που διέλυσε ένα γάμο και την “άλλη γυναίκα” που έκανε την Νταϊάνα τόσο δυστυχισμένη. Νομίζω ότι η Νταϊάνα είχε απόλυτο δίκιο όταν μου είχε πει ότι η Καμίλα ήταν “πιστή” και ότι η αγάπη του Καρόλου για την Καμίλα ήταν ισχυρότερη από οποιονδήποτε γάμο θα μπορούσε ποτέ να κάνει» συμπλήρωσε η ειδικός, μιλώντας για το τι είχε πει στο παρελθόν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και συνέχισε:

«Αυτές τις μέρες νομίζω ότι η Καμίλα δείχνει πιο κομψή, πιο έξυπνη και πιο στιλάτη από ποτέ και έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σε αντίθεση με τις πρώτες μέρες που έδειχνε τόσο νευρική όταν έπρεπε να μιλήσει δημόσια. Τώρα είναι σίγουρη και άνετη στον νέο και πολύ απαιτητικό ρόλο της».

Η βασιλική ειδικός είπε στο OK! ότι η αφοσίωση της βασίλισσας Καμίλα οφειλόταν κατά πολλούς τρόπους στη στενή της σχέση με τον βασιλιά Κάρολο.

«Είναι, άλλωστε, μια γυναίκα που δεν χρειάστηκε ποτέ να αφοσιωθεί σε μια σταθερή καριέρα ή σε ένα καθημερινό ωράριο εργασίας. Τους τελευταίους μήνες έχει επωμιστεί έναν απότομα αυξημένο φόρτο εργασίας και ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης και δείχνει υπέροχη σε αυτό» ανέφερε

*Με πληροφορίες από Mirror