Την απάντησή του έδωσε ο Φειδίας Παναγιώτου για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δοκιμασίες που έβαζε σε περαστικούς ο ίδιος μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Τομές στα Γεγονότα» ο YouTuber, που εξελέγη πανηγυρικά ευρωβουλευτής: «Άμα δεις πώς λειτουργάει η επιτυχία, εν μπορείς να πετύχεις χωρίς να δοκιμάσεις. Είμαι 24 ετών και κάμω λάθη. Πρέπει να δοκιμάσεις και να κάνεις λάθη και να προσαρμοστείς. Ελπίζω να μην είναι μεγάλα τα λάθη που είναι να κάμω. Άμα δεν κάνεις λάθη, εν δοκιμάζεσαι».

Στις Τομές στα Γεγονότα ο Φειδίας Παναγιώτου

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις, οι δύο YouTubers βγήκαν στον δρόμο της πρωτεύουσας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα «αστεία» με αντάλλαγμα μερικά χρήματα. Στην πρώτη παρέα παιδιών που βρήκαν, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιο, για να τρέξει την πλατεία ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο συντριβάνι, ενώ η επόμενη «δοκιμασία» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να βάλει το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη, ώστε να πάρουν τα χρήματα.

Αυτό ωστόσο, που φαίνεται να προκάλεσε τις αντιδράσεις ήταν όταν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους. Το οποίο και έκανε..

Fidias | Ο 1ος YouTuber που έγινε Πολιτικός | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ #48


Τα 50ρικα συνέχισαν να «ρέουν» σε διάφορες δοκιμασίες, με τους δύο YouTubers να δίνουν συνολικά 500 ευρώ.