Σοκάρει η είδηση της δολοφονίας μιας ανήλικης τρανς από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ από έναν 29χρονο, τον οποίο γνώρισε μέσω εφαρμογής.

Σύμφωνα με τη New York Post, δράστης είναι ο DeShawn Watkins και έχει συλληφθεί, με το θύμα του να είναι η 14χρονη Pauly Likens.

Η κοπέλα τελευταία φορά εθεάθη ζωντανή στις 22 Ιουνίου, με τους συγγενείς της να δηλώνουν την εξαφάνισή της τρεις μέρες αργότερα. Την ίδια ημέρα η αστυνομία ανακάλυψε τεμαχισμένα κομμάτια ανθρώπινης σορού στον ποταμό Σενάνγκομ, τα οποία όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ήταν της 14χρονης.

Father seeking answers after Mercer County teen found dead, dismembered


Οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή και τα πλάνα που πρόδωσαν τον δράστη

Ο ιατροδικαστής, αφού εξέτασε τα ευρήματα, διαπίστωσε ότι η 14χρονη δολοφονήθηκε με χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο.

Ο 29χρονος δολοφόνος κατά τη σύλληψή του παραδέχτηκε ότι στις 22 Ιουνίου είχε κλείσει ραντεβού μέσω της εφαρμογής Grindr με ένα άτομο. Πλάνα από κάμερες ασφαλείας, δεδομένα από τα social media, αλλά κι από τηλεφωνικές επικοινωνίες έδειξαν ότι τελικά περίμενε την 14χρονη.

Σε άλλα πλάνα φαίνεται ο 29χρονος να μπαινοβγαίνει από το διαμέρισμά του τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου, κουβαλώντας σακούλες, ενώ στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε στη λίμνη, όπου τελικά βρέθηκε η τεμαχισμένη σορός της 14χρονης.


Συντετριμμένοι οι γονείς της 14χρονης

Οι γονείς της 14χρονης, σοκαρισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Όπως ανέφερε η μητέρα της 14χρονης, Jen McClure: «Θέλω να πω ότι ήταν ένα όμορφο κι αξιαγάπητο πρόσωπο. Πρέπει να σταματήσει το μίσος».

Ο πατέρας της ανήλικης, Paul Likens, με τη σειρά του ανέφερε ότι της τηλεφώνησε, καθώς είχε ένα κακό προαίσθημα εκείνη τη μέρα κι άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, στο οποίο έλεγε: «Σ' αγαπώ. Θα σε ξαναπάρω όταν επιστρέψεις από τη δουλειά τη Δευτέρα». Δεν γνωρίζει κανένας, αν πρόλαβε να τα ακούσει η 14χρονη.