Περίπου δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η 17χρονη Νικολέτα βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από την γέφυρα του Αποσελέμη Κρήτης, στον ΒΟΑΚ σε γκρεμό 50 μέτρων. Την ίδια ώρα, η οικογένειά της, αλλά και οι Αρχές, συνεχίζουν την προσπάθεια να απαντηθούν τα αναπάντητα ερωτήματα της τραγωδίας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο cretalive.gr, όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία καταδεικνύουν πως το κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του, ωστόσο, ακόμα διερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες η 17χρονη βρέθηκε σε τέτοια συναισθηματική κατάσταση, προκειμένου να προχωρήσει στην πράξη αυτή.

Κρήτη: Τι βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών

Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει κλείσει, καθώς η αστυνομική προανάκριση είναι ακόμα σε εξέλιξη. Μεταξύ άλλων, ελέγχονται τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα, μαρτυρίες, με αφορμή τα όσα είχαν καταγγελθεί για περιστατικά bullying σε βάρος της 17χρονης.

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, οι γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού έχουν ήδη παραδώσει στο Α.Τ. Χερσονήσου ένα ηλεκτρονικό στικάκι (USB), με περιεχόμενο το οποίο ζητά να αξιολογηθεί και να ερευνηθεί.

Διαβάστε ακόμα: Κρήτη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που ρήμαζαν αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ηλεκτρονικό αυτό στικάκι περιλαμβάνεται υλικό, όπως αναρτήσεις, που φέρεται να είχε κοινοποιήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα κορίτσι από την περιοχή της Χερσονήσου, και τα οποία η οικογένεια θεωρεί ότι διέσυραν την Νικολέτα και αμαύρωναν την υπόληψή της.

Το υλικό θα ελεγχθεί από την αστυνομία και ενδεχομένως - αν κριθεί αναγκαίο - θα κληθεί για κατάθεση και το συγκεκριμένο κορίτσι.