Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα, όταν τελωνειακοί ανακάλυψαν 104 φίδια… στις αποσκευές ενός επιβάτη.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι τελωνειακοί με την ιδέα ενός άνδρα να κρύψει 104 φίδια στις τσέπες του παντελονιού του για να τα περάσει λαθραία στην Κίνα από το Χονγκ Κονγκ.

Στο βίντεο της κατάσχεσης που δημοσιεύτηκε από τις Αρχές της Κίνας, φαίνονται οι δύο ανυποψίαστοι τελωνειακοί που εξετάζουν προσεκτικά τις διαφανείς πλαστικές σακούλες στις οποίες κινούνται ανενόχλητα κόκκινα και λευκά φίδια. Μάλιστα, το σχέδιό του ήταν τόσο οργανωμένο που τα σφράγισε με κολλητική ταινία.

 «Κατά τη διάρκεια ελέγχου, τελωνειακοί εντόπισαν έξι σάκους (…) σφραγισμένους με κολλητική ταινία στις τσέπες του παντελονιού αυτού του ατόμου», ανέφεραν οι τελωνειακές Αρχές για το απίστευτο περιστατικό με τα φίδια στην Κίνα, χωρίς να δώσουν παραπάνω πληροφορίες.

 «Συνολικά οι τελωνειακοί κατέσχεσαν 104 φίδια από πέντε είδη, ανάμεσά τους και τα φίδια του Τέξας», ανακοίνωσε το Τελωνείο.

Η Κίνα παραμένει μία χώρα-κλειδί για την εμπορία ζώων σε ολόκληρο τον κόσμο, με τις Αρχές να παίρνουν αρκετά μέτρα τα τελευταία χρόνια για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου.