Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον 26χρονο πρώην στρατιώτη Κάιλ Κλίφορντ να φεύγει από το σημείο της τριπλής δολοφονίας στο Χερτφορντσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η οικογένεια του σχολιαστή αγώνων του BBC Tζον Χαντ ξεκληρίστηκε, όπως μεταδίδουν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι αναφερόμενοι στη σύζυγό του, Κάρολ, και τις δύο κόρες τους, Λουίζ και Χάνα. Οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν δολοφονημένες στο σπίτι τους.  Η 61χρονη σύζυγος του Χαντ και οι δύο κόρες τους, 25 και 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες από βαλλίστρα στην οικία τους, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.



Μάλιστα, η Daily Mail δημοσίευσε, λίγη ώρα αργότερα, βίντεο με τον ένοπλο δράστη, πρώην στρατιώτη και πρώην σύντροφο της 25χρονης Λουίζ, Κάιλ Κλίφορντ. Στο βίντεο φαίνεται ο Κλίφορντ να φεύγει από το σπίτι των θυμάτων, αφού τις είχε δέσει και σκοτώσει, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο, τη βαλλίστρα, όπως τονίζει το βρετανικό Μέσο, τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο του 26χρονου υπόπτου και πλέον πραγματοποιεί έρευνες σε ένα πάρκο. Επίσης, έχουν ζητήσει από τους πολίτες να ενημερώσουν τις Αρχές αν δουν τον νεαρό άνδρα, προειδοποιώντας τους να μην τον πλησιάσουν. Ακόμη τον περιγράφουν ως επικίνδυνο και --ενδεχομένως ακόμα- οπλισμένο. Τέλος τα σχολεία της περιοχής έχουν μπει σε «lockdown», με τους δασκάλους να προτρέπουν τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε κατευθείαν στο σπίτι.