Ακόμα μια γκάφα του Τζο Μπάιντεν κατέγραψαν οι κάμερες την ώρα που απένειμε το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Στο νέο βίντεο ο Τζο Μπάιντεν μοιάζει απόλυτα προσηλωμένος στο autocue και είτε από κεκτημένη ταχύτητα (;) είτε από μειωμένη αντίληψη διαβάζει δυνατά την οδηγία προς τον εαυτό του!

Νέα γκάφα Μπάιντεν

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν θα έδινε το μετάλλιο στον Γενς Στόλτενμπεργκ ακούγεται να λέει «Κάλεσε τον στρατιωτικό ακόλουθο», οδηγία που προφανώς ήταν σε παρένθεση και απευθυνόταν στον ίδιο.





Ωστόσο, τα χειροκροτήματα «έπνιξαν» τα λόγια του Μπάιντεν και έσωσαν… κάπως την κατάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που το autocue «εκθέτει» τον Μπάιντεν, αφού σε παλαιότερη ομιλία του ειχε διαβάσει… την παύση!


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2lpxw96ld8x)

Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να νικήσει τον Τραμπ

Την ίδια ώρα, ο γερουσιαστής Μάικλ Μπένετ, Δημοκρατικός που εκλέγεται στο Κολοράντο, δήλωσε χθες Τρίτη στο CNN πως θεωρεί ότι ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ την 5η Νοεμβρίου.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως ο Μπάιντεν θα όφειλε να αποσύρει την υποψηφιότητα για την επανεκλογή του, ο γερουσιαστής Μπένετ τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο πως «θα έπρεπε να κάνουμε συζήτηση γι’ αυτό».

Ο Μπένετ απέφυγε πάντως να καλέσει ρητώς τον πρόεδρο Μπάιντεν να ανακοινώσει πως αποσύρεται. «Αυτό είναι κάτι που επαφίεται στον πρόεδρο να το εξετάσει», είπε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2kz6eeam9rt)