Τον sugar daddy της σκότωσε μια 22χρονη στις ΗΠΑη οποία φέρεται επίσης να έκοψε τον αντίχειρα του θύματός της προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς από το κινητό του τηλέφωνο.

Η δολοφονία του 53χρονου Φασίλ Τεκλεμαριάμ στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ έγινε τον περασμένο Απρίλιο και κατηγορούμενη είναι η Τίφανι Γκρέι, η οποία σύμφωνα με τη δικογραφία τον σκότωσε στο διαμέρισμά του χτυπώντας τον με μαχαίρι.

Murdered 'sugar daddy's' thumb used to access payment apps
Μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές ότι μετά τη δολοφονία η Γκρέι μαζί με τους συνεργούς της χρησιμοποίησαν τον αντίχειρα του 53χρονου για να αγοράσουν, μεταξύ άλλων, μαριχουάνα και αλκοόλ.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το διαμέρισμα του 53χρονου έχει καταγράψει την 22χρονη Γκρέι και την 19χρονη Όντρεϊ Μίλερ, μαζί με δύο άλλους άνδρες να μπαίνουν και να βγαίνουν από το διαμέρισμα περίπου την ώρα της δολοφονίας του άνδρα.

ipa-53xronos_thyma


Ο 53χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας

Ο 53χρονος Φασίλ Τεκλεμαριάμ εθεάθη ζωντανός για τελευταία φορά την 1η Απριλίου, όταν μπήκε στο κτήριο που έμενε μαζί με την 22χρονη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία οι συνεργοί της Γκρέι μετέφεραν καθαριστικά στο διαμέρισμά μετά την 1η Απριλίου, προφανώς για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Παρολ' αυτά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίζουν ένα ματωμένο αποτύπωμα παπουτσιού.