Θα πάει τελικά η Κέιτ Μίντλετον στο Γουίμπλεντον, στον μεγάλο τελικό το Σαββατοκύριακο; Αν πάει, κανείς δεν θα παρακολουθήσει τον αγώνα. Όλοι θα προσέχουν κάθε της κίνηση, τι φόρεσε, πώς είναι το χαμόγελό της, αν μοιάζει δυνατή. Θα είναι η δεύτερη εμφάνισή της μετά το πολυσυζητημένο Trooping the Color.

Διαβάστε εδώ: Κέιτ Μίντλετον: ''Έρχεται'' νέα εμφάνιση της πριγκίπισσας; Το εναλλακτικό σχέδιο του παλατιού

Αν και πρόλαβε να στείλει μήνυμα στον Άντι Μάρεϊ («Μια απίστευτη καριέρα στο #Wimbledon φτάνει στο τέλος της. Θα πρέπει να είσαι πολύ περήφανος @andy_murray. Εκ μέρους όλων μας, σε ευχαριστούμε! C.»), λέγεται ότι θα την αντικαταστήσει η Μπριγκίτα, δούκισσα του Γκλόστερ, προκειμένου να παρουσιάσει τα τρόπαια στους τελικούς.

«Το Γουίμπλεντον δεν είναι το ίδιο χωρίς την παρουσία της Κέιτ», γράφουν στο Twitter. Οι γονείς της πάντως βρέθηκαν στο Royal Box, χωρίς φυσικά να μιλήσουν στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τα περιοδικά «Tatler» και «Vanity Fair», η ανάρρωση βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Κέιτ Μίντλετον να συνεχίζει κανονικά τις θεραπείες της για τον καρκίνο.

Για να μάθουμε πως η ίδια δεν ήθελε να τη δουν τα παιδιά της στο νοσοκομείο με μόνιτορ και ορούς. Μόνο ο σύζυγός της πήγε στη «London Clinic» για να είναι κοντά της.

Η πριγκίπισσα σε όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της φάνηκε να επικεντρώνεται στην ευημερία των παιδιών της. Τώρα ειδικοί αποκάλυψαν πώς πέρασε η Κέιτ Μίντλετον τους τελευταίους μήνες, κάνοντας λόγο για μια «τρομερά δύσκολη» περίοδο για όλη την οικογένεια.

Σύμφωνα με το «Vanity Fair», κανείς πέρα από τους Μίντλετον, τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα δεν ενημερώθηκε για τον καρκίνο της Κέιτ.

Για να το πουν πρώτα στα παιδιά τους. Όσο ήταν στο νοσοκομείο έκανε βιντεοκλήσεις, δεν ήθελε ο Τζορτζ, η Σαρλότ και ο Λούις να τη βλέπουν με νυχτικό ή συνδεδεμένη με μηχανήματα.

«Τα πράγματα ήταν τόσο φυσιολογικά στο σπίτι που ο Τζορτζ έπαιζε αγώνα ράγκμπι, ενώ η Κέιτ νοσηλευόταν». Αν και τα σχέδια για την επιστροφή της παραμένουν στον αέρα, η ίδια λέει ότι σκοπεύει να «συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε», μόλις είναι σε θέση.

Ραντεβού στο Γουίμπλεντον, Κέιτ;

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 11/07/2024