Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση της 25χρονης Λουίζ Χαντ, κόρης του γνωστού σχολιαστή αγώνων του BBC Τζον Χαντ, η οποία δολοφονήθηκε -μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της- από τον πρώην της.

*Διαβάστε εδώ: Βρετανία: Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης της τριπλής δολοφονίας με βαλλίστρα - Πώς ο 26χρονος δολοφόνησε τη σύζυγο και τις κόρες του παρουσιαστή του BBC

Η κόρη του Τζον Χαντ είχε κάνει μια ανάρτηση στο X, επαινώντας τις «γυναίκες που φεύγουν» για τη «δύναμή» τους - προφανώς μια δήλωση με προσωπική αναφορά.

Η νεαρή είχε χωρίσει με τον φίλο της Κάιλ Κλίφορντ πριν από λίγες ημέρες.

Η Λουίζ Χαντ φέρεται να είχε σχέση με τον Κάιλ, ο οποίος συνελήφθη χθες, Τετάρτη 10/07, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι Αρχές για τον εντοπισμό του, μετά την τριπλή δολοφονία στο σπίτι της οικογένειας Χαντ, χρησιμοποιώντας μια βαλλίστρα.

Ο δράστης ήταν εξαρχής ο βασικός ύποπτος του στυγνού εγκλήματος, ενώ και βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερες ασφαλείας επιβεβαίωνε την παρουσία του στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Κάιλ φέρεται να έδεσε και να σκότωσε με βαλλίστρα την 25χρονη Λουίζ, μαζί με την 61χρονη μητέρα της, Κάρολ, και την 28χρονη αδελφή της, Χάνα, στο σπίτι τους στο Bushey, στο Hertfordshire, το βράδυ της Τρίτης 9/07.

Ο δράστης, ηλικίας 26 ετών, φέρεται να χώρισε με τη Λουίζ την περασμένη εβδομάδα και βρέθηκε κρυμμένος και τραυματισμένος σε ένα νεκροταφείο στο Enfield το απόγευμα της Τετάρτης, αφού φαίνεται να αυτοτραυματίστηκε με τη βαλλίστρα του.


Η ανάρτηση της 25χρονης Λουίζ Χαντ

Η Λουίζ, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, είχε χωρίσει με τον 26χρονο και δημοσίευσε την τελευταία της ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X στις 3 Ιουλίου.

«Θαυμάζω τις γυναίκες που φεύγουν. Δεν με νοιάζει αν έφυγες μετά την πρώτη ή τη δωδέκατη φορά, απλώς το θαυμάζω. Δεν με νοιάζει αν ο κόσμος σε αποκαλούσε χαζή για 11 χρόνια, αλλά στον 12ο χρόνο αποφάσισες ότι έφτασε η στιγμή. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να κάνεις αυτό το βήμα. Χρειάζεται πολλή αγάπη για τον εαυτό σου για να το κάνεις αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.


Σοκ στη Βρετανία για το στυγνό έγκλημα

Ο 77χρονος γείτονας της Λουίζ, ονόματι Νίκολας, δήλωσε ότι η 25χρονη ήταν αναστατωμένη μετά τον χωρισμό της με τον φίλο της, με αποτέλεσμα να τρακάρει το αυτοκίνητό της την περασμένη εβδομάδα σε έναν στύλο έξω από το σπίτι της.

«Η Λουίζ ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Είχε μια επιχείρηση καλλωπισμού σκύλων», ανέφερε.

«Άκουσα ότι χώρισε από έναν φίλο της την περασμένη εβδομάδα και ήταν πολύ αναστατωμένη γι' αυτό. Τόσο πολύ που ενώ οδηγούσε για το σπίτι της κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα, έπεσε πάνω σε έναν ξύλινο τηλεγραφικό στύλο όχι μακριά από το σπίτι. Ένας άλλος φροντιστής σκύλων -που ήταν φίλος της- μου είπε ότι η πόρτα του αυτοκινήτου της είχε σπάσει εξαιτίας της σύγκρουσης», πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω αν ήταν ο φίλος της, αλλά να το θέσω έτσι: κάποιοι μου είπαν ότι είχε ένα τραυματικό τρακάρισμα λόγω του φίλου της», κατέληξε.

Μάλιστα, η μητέρα της Λουίζ, η 61χρονη Κάρολ, η οποία βρήκε κι αυτή τραγικό θάνατο από τα χέρια του Κάιλ, έλεγε στους φίλους της στο τοπικό γυμναστήριο ότι η μικρότερη κόρη της είχε εμπλακεί σε έναν «βρόμικο χωρισμό» με τον φίλο της.

BREAKING: Triple Murder Suspect Found After Crossbow Deaths Of Three Women