Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε πτήση της United Airlines από το Μαϊάμι στο Νιούαρκ των Ηνωμένων Πολιτειών, με μία επιβάτισσα να δαγκώνει μία αεροσυνοδό που προσπαθούσε να την ηρεμήσει και να της σκίζει κομμάτι από τη στολή της.

Παράλληλα, η επιβάτισσα στην πτήση, όπως μεταδίδει σχετικά η Daily Mail, φώναξε σε μία ηλικιωμένη κυρία να «γυρίσει πίσω στη Ρωσία», με το περιστατικό στο αεροπλάνο της United Airlines να λαμβάνει χώρα την Τρίτη (9/7).

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και κατέγραψε άλλος ταξιδιώτης στην πτήση, ξεκίνησε αφού το πλήρωμα τής έδεσε τους καρπούς της με φερμουάρ και εκείνη πάλευε με τρεις από αυτούς.

Ξαφνικά δάγκωσε μία αεροσυνοδό στους ώμους, ξεσκίζοντας ένα κομμάτι ύφασμα και αφήνοντάς το να αιωρείται στο πάτωμα μπροστά στα «εμβρόντητα» μάτια των υπόλοιπων επιβατών.

Δείτε το βίντεο



Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα, με τα χέρια της δεμένα πίσω από την πλάτη της, να στέκεται στο διάδρομο και να φωνάζει σε όλους να μην πετάξουν με την United Airlines.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν κάνουν τη δουλειά τους. Μου βάζουν χειροπέδες. Γιατί μου βάζετε χειροπέδες;» ακούγεται να φωνάζει η επιβάτισσα.

«Γιατί, ρε γαμώτο; Γιατί στο διάολο μου βάζετε χειροπέδες; Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί;» συνέχισε, προτού αρχίσει να φωνάζει και να βρίζει μία ηλικιωμένη επιβάτισσα.