Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε σε ηλικία 46 ετών ο ηθοποιός πρώην παιδικός σταρ Benji Gregory, γνωστός για τον ρόλο του στην κωμική σειρά ALF. Την ανακοίνωση του θανάτου του ηθοποιού Benji Gregory έκανε η αδελφή του.

Ο Benji Gregory βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τον σκύλο του Hans, σε πάρκινγκ τράπεζας, στην Αριζόνα, στις 13 Ιουνίου, πιθανότατα από θερμοπληξία. Ο Gregory έπαιξε τον Brian Tanner στην εμβληματική κωμική σειρά της δεκαετίας του ’80 «Alf», η οποία παιζόταν από το 1986-1990.






Ο ηθοποιός πάλευε με τη διπολική διαταραχή και την κατάθλιψη

Για χρόνια ο ηθοποιός ζούσε με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη, λάμβανε τις σχετικές αγωγές και είχε και σκύλο υπηρεσίας, τον Hans, που επίσης βρέθηκε νεκρός.

Ο Benji Gregory ξεκίνησε την «καριέρα» του από την ηλικία των 13 μηνών, παίζοντας σε μία διαφήμιση, ενώ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, πριν πάρει τον ρόλο που τον σημάδεψε: αυτόν του Brian Tanner στη σειρά 101 επεισοδίων Alf.

"Brian Tanner" of Alf (Ben Gregory) on Alf Behind the Scenes


Τα επόμενα χρόνια μετά το τέλος του «Alf», ο Gregory εργάστηκε σε διάφορα άλλα projects, όμως το 1993 εγκατέλειψε το Χόλιγουντ λόγω κόπωσης και αργότερα κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, από το οποίο ωστόσο αποστρατεύτηκε μόλις δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του για λόγους υγείας.

“Stairway to Heaven” | ALF | FULL Episode: S3 Ep2

ALF - Intro [HQ]