Συγκλονισμένη παραμένει η Βρετανία από τη δολοφονία με βαλλίστρα της 61χρονης Κάρολ, της 25χρονης Λουίζ και της 28χρονης αδελφής της Χάνα, στο σπίτι τους στο Μπούσι του Χερτφορντσάιρ, το βράδυ της Τρίτης 9/06.

*Διαβάστε εδώ: Βρετανία: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της 25χρονης πριν από το τριπλό έγκλημα - Είχε χωρίσει τον δολοφόνο της πριν από λίγες ημέρες

Ο Κάιλ Κλίφορντ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το φρικτό έγκλημα, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού να φεύγει από το ακίνητο με μια βαλλίστρα τυλιγμένη σε λευκό σεντόνι, κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε «σοβαρή κατάσταση» στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε από ένοπλους αστυνομικούς σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο προχθές το απόγευμα, μετά από 22 ώρες ανθρωποκυνηγητού.

Τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα στη Βρετανία: Φίλοι αποκαλύπτουν για τη σχέση της Λουίζ με τον ύποπτο

Η Daily Mail, μεταφέροντας νέες πληροφορίες, αναφέρει ότι σύμφωνα με οικογενειακό φίλο των θυμάτων, η άτυχη Λουίζ Χαντ ήταν σε σχέση με τον Κλίφορντ για τουλάχιστον έξι μήνες και της ασκούσε ασφυκτικό έλεγχο.

Η Λουίζ πιστεύεται ότι σύστησε τον Κλίφορντ στην οικογένειά της στις αρχές του έτους και είχε πάει μαζί του σε πάρτι γενεθλίων εξαδέλφου της τον Απρίλιο.

Ωστόσο, ενώ φαινόταν να είναι «καλός τύπος», προσπαθούσε να την ελέγχει, της ζητούσε να μην φοράει μακιγιάζ, να μην μένει έξω μέχρι αργά και να μην έχει άντρες φίλους.

Ο φίλος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε: «Ο Κάιλ έλεγχε και γελοιοποιούσε τη Λουίζ. Δημόσια φαινόταν ότι είναι καλός τύπος, αλλά ιδιωτικά κάθε άλλο παρά αυτό ήταν. Δεν υπήρχαν προηγούμενα περιστατικά βίας εναντίον της Λουίζ - τίποτα το οποίο να γνωρίζουμε ούτως ή άλλως - αλλά εκείνος της επιβλήθηκε. Ήταν ορισμένα πράγματα, όπως η Λουίζ συνήθιζε να φοράει μακιγιάζ, αλλά μετά σταμάτησε να φοράει μακιγιάζ - και αυτό οφείλεται στον Κάιλ. Δεν είμαι σίγουρος πώς γνωρίστηκαν, αλλά ήταν μαζί τουλάχιστον από τον Απρίλιο, επειδή πήγε σε ένα οικογενειακό πάρτι με τη Λουίζ. Τον είχε συστήσει στους γονείς της, είναι υπέροχοι, υπέροχοι άνθρωποι και θα ήθελαν να τον έχουν στην οικογένειά τους. Αλλά υπήρχαν κόκκινες σημαίες. Και όταν η Λουίζ χώρισε με τον Κάιλ νομίζω ότι ανακουφίστηκαν πολύ. Αυτό που συνέβη είναι ακατανόητο, είναι απαίσιο. Ήταν μια απίστευτα όμορφη, φιλική οικογένεια. Και ήταν πολύ γνωστοί στο Μπούσι λόγω των διαφόρων επιχειρήσεών τους. Ήταν τόσο συμπαθείς. Όλη η κοινότητα είναι συγκλονισμένη».

Άλλος φίλος των κοριτσιών, ο Αμπτούλ Μόρσλι, δήλωσε σε ΜΜΕ ότι η Λουίζ ήταν σε σχέση με τον Κλίφορνταπό τα περασμένα Χριστούγεννα και «ήταν ερωτευμένη μαζί του».

«Η Χάνα ήταν πεπεισμένη ότι θα παντρεύονταν μια μέρα… αλλά υπήρχαν προβλήματα με την εξουσιαστική συμπεριφορά του. Νομίζω ότι η Λουίζ προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, αλλά ξέρω ότι δεν του άρεσε να μένει έξω πολύ αργά - παρόλο που δεν ζούσαν μαζί - και πραγματικά δεν του άρεσε να έχει άντρες φίλους», ανέφερε.

Ο δολοφόνος μπορεί να κρατούσε για ώρες τις τρεις γυναίκες

Σημειώνεται ότι η αστυνομία δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Κλίφορντ, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά αναφέρει ότι δεν αναζητά κανέναν άλλον σε σχέση με την τριπλή δολοφονία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομία πιστεύει ότι ο δολοφόνος μπορεί να κρατούσε αιχμάλωτα τα τρία θύματά του για ώρες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2mwaz0mh035)