Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε χθες, Πέμπτη 11/07, στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, να αλληθωρίζει, περιμένοντας την άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και του απερχόμενου γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, για να ξεκινήσει η Σύνοδος της Συμμαχίας.

*Διαβάστε εδώ: Politico για Όρμπαν με... ολίγον Star Wars: Η Αυτοκρατορία (των Αψβούργων) αντεπιτίθεται - Στο μικροσκόπιο οι "Πατριώτες για την Ευρώπη"

Σημειώνεται πως η Σύνοδος του ΝΑΤΟ ήταν ούτως ή άλλως επεισοδιακή σε πολλά επίπεδα, κυρίως όσον αφορά στο πολιτικό μέλλον του Τζο Μπάιντεν που επισκίασε τα πάντα.

Πάντως, κάλλιστα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι αυτό ακριβώς συζητούσε στο πηγαδάκι η Τζόρτζια Μελόνι, η οποία μάλιστα, είχε συναντήσει πρόσφατα τον Αμερικανό Πρόεδρο στην Σύνοδο των G7 και ήρθε σε δύσκολη θέση, καθώς ο Μπάιντεν ήταν αρκετές φορές εκτός τόπου και χρόνου.

Σημειώνεται ότι η Τζόρτζια Μελόνι αλληθώρισε πριν καν ο Μπάιντεν αποκαλέσει στη Σύνοδο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Πρόεδρο Πούτιν και στη συνέχεια την αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις, Πρόεδρο Τραμπ.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός είναι ούτως ή άλλως εκφραστική και αυτό έχει καταγραφεί από τον φωτογραφικό φακό.