Η πριγκίπισσα Άννα επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα για πρώτη φορά από τότε που υπέστη διάσειση σε ατύχημα που είχε σχέση με άλογο.

Η πριγκίπισσα Άννα μετά το ατύχημά της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ τον περασμένο μήνα, αφού φέρεται να την κλώτσησε ένα άλογο στο κτήμα της στο Gatcombe Park στο Gloucestershire.

Η 73χρονη, ικανή ιππέας που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976, πήγαινε βόλτα όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης πήγαν στο κτήμα και αφού της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα στο σημείο, η πριγκίπισσα Άννα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, θεραπεία και παρακολούθηση.

Σήμερα, αφού ανάρρωσε από τον τραυματισμό της, επισκέφθηκε το Εθνικό Πρωτάθλημα Ιππασίας για άτομα με αναπηρία (RDA) στο Πανεπιστήμιο Hartpury και στο Hartpury College στο Gloucestershire.

Η πριγκίπισσα Άννα εμφανίστηκε ευδιάθετη καθώς παρευρισκόταν στην εκδήλωση, χαμογελώντας καθώς συναντούσε μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού, του οποίου είναι προστάτιδα από τον Νοέμβριο του 1971.

Ωστόσο, φάνηκε να έχει μια ελαφριά μελανιά στο πλάι του προσώπου της, σύμφωνα με την Dailymail.