Δύο βαλίτσες με ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στη γέφυρα Clifton Suspension Bridge στο Μπρίστολ της Βρετανίας, τα οποία πιστεύεται ότι ανήκουν σε δύο ενήλικες άνδρες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τα θύματα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί επισήμως, καθώς η μία νεκροψία ήταν ατελέσφορη και η δεύτερη βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Η Σκότλαντ Γιαρντ έχει πλέον αναλάβει την έρευνα, συμπεριλαμβανομένου του ανθρωποκυνηγητού για την ανεύρεση του υπόπτου, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες.

Περιγράφεται ως μαύρος με μούσι, που φορούσε μαύρο καπέλο, μαύρο τζιν, μαύρο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια με χοντρές λευκές σόλες. Είχε επίσης ένα μαύρο σακίδιο πλάτης και φορούσε ένα χρυσό σκουλαρίκι. Οι Αρχές καλούν τους πολίτες, αν τον δουν, να καλέσουν την αστυνομία.


ypoptos-vretania


Η αστυνομία πιστεύει ότι ο ύποπτος ταξίδεψε στο Μπρίστολ από το Λονδίνο νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης (10 Ιουλίου) και ότι είχε ξεκινήσει προς την κατεύθυνση του Leigh Woods αφού εγκατέλειψε τις βαλίτσες.

Οι αστυνομικοί έλαβαν αναφορές λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης το βράδυ για έναν άνδρα που συμπεριφερόταν ύποπτα κοντά στη γέφυρα.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μέσα σε 10 λεπτά, αλλά ο άνδρας είχε εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω του μια βαλίτσα. Μια δεύτερη βαλίτσα βρέθηκε σε κοντινή απόσταση λίγη ώρα αργότερα.

Ο διοικητής Hayward-Melen δήλωσε την Πέμπτη ότι ο ύποπτος είχε μεταφερθεί στη γέφυρα με ταξί. Ο οδηγός βοηθάει στην αστυνομική έρευνα.