Ποίκιλα σχόλια δέχτηκε ο John Torode από τους τηλεθεατές του «This Morning», επειδή… «μαγείρεψε» μια χωριάτικη σαλάτα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμα: Ακρίβεια: "Χρυσή" η χωριάτικη σαλάτα, τιμές... χαβιαριού για μουσακά - Στα 70 ευρώ ένα απλό γεύμα

Ο 58χρονος σεφ και παρουσιαστής του βρετανικού MasterChef σάλπαρε σε μια κρουαζιέρα σε όλη την Ελλάδα και έφτιαξε μια υπέροχη ελληνική σαλάτα για τους τηλεθεατές από το σπίτι κατά τη διάρκεια της τελευταίας πρωινής εκπομπής του ITV.

Ahoy There! John Torode At Sea - 08/07/2024

Ωστόσο, οι τηλεθεατές μπήκαν στο X (Twitter) σχολιάζοντας αν είπε κατά λάθος τη λέξη «spliff» αντί για «Split», προτού τον τρολάρουν επειδή «μαγείρεψε» μια απλή χωριάτικη σαλάτα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο γνωστός σεφ είπε: «Αύριο θα βγουμε ζωντανά από το Σπλιτ, οπότε θα σας δούμε εκεί, θα κατέβουμε από το πλοίο, θα ανακαλύψουμε λίγα πράγματα για το «spliff», το Σπλιτ και μετά θα περάσουμε όμορφα».

Ένας χρήστης τον επέκρινε γιατί έφτιαξε μια απλή σαλάτα λέγοντας: «Τον έστειλαν κρουαζιέρα για να φτιάξει μια ελληνική (χωριάτικη) σαλάτα».

«Κόβει λαχανικά και σαλάτα και τα βάζει σε ένα μπολ. Ιδιοφυές! Μαγειρεύει μια ελληνική σαλάτα», είπε ένας άλλος.

Έχει μπροστά του ένα τραπέζι με λαχανικά, όπως αγγούρια, ντομάτες, κρεμμύδι, σκόρδο, μυρωδικά, ελιές, λάδι, ξύδι αλλά και φέτα.

Άλλοι αναρωτήθηκαν για την γκάφα του λέγοντας: «Είπε "Ανακαλύψτε λίγα πράγματα για το spliff; Απλώς είπε spliff;"». Το spliff είναι το τσιγάρο με κάνναβη το οποίο μπέρδεψε με το Σπλιτ της Κροατίας.

Άλλοι τον υπερασπίστηκαν λέγοντας ότι είπε κανονικά «Σπλιτ» και άκουσαν λάθος.