Η Μελάνια Τραμπ στο πρώτο της μήνυμα μετά την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλεσε τον ένοπλο «τέρας» και περιέγραψε τη στιγμή που είδε τη σφαίρα να χτυπά το αυτί του συζύγου της.

Μελάνια Τραμπ:Συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου και η ζωή του Μπάρον βρίσκονταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής

«Ένα τέρας που αναγνώρισε τον σύζυγό μου ως μια απάνθρωπη πολιτική μηχανή, επιχείρησε να χτυπήσει το πάθος του Ντόναλντ - το γέλιο, την εφευρετικότητα, την αγάπη του για τη μουσική και την έμπνευσή του», ανέφερε η Μελάνια σε δήλωσή της στο X.

«Όταν είδα αυτή τη σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό μου, τον Ντόναλντ, συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου και η ζωή του Μπάρον βρίσκονταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής. Είμαι ευγνώμων στους γενναίους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και τους αξιωματούχους των αρχών επιβολής του νόμου που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τον σύζυγό μου. Σήμερα το πρωί ανυψωθείτε πάνω από το μίσος, το βιτριόλι και τις απλοϊκές ιδέες που πυροδοτούν τη βία», τόνισε στην συνέχεια της δήλωσής της.

«Οι άνεμοι της αλλαγής έφτασαν. Για όσους από εσάς κλαίτε για να με υποστηρίξετε, σας ευχαριστώ. Συγχαίρω όσους από εσάς απλώσατε το χέρι σας πέρα από το πολιτικό χάσμα - σας ευχαριστώ που θυμηθήκατε ότι κάθε πολιτικός είναι ένας άνδρας ή μια γυναίκα με μια αγαπημένη οικογένεια», κατέληξε η Μελάνια Τραμπ.