Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι. Η θρυλική πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210» άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών.

Η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε μία γενναία και πολυετή μάχη με τον καρκίνο, πραγματοποιώντας μία σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες, μια μάχη την οποία είχε μοιραστεί και με το κοινό της.

Διαβάστε ακόμα: Σάνεν Ντόχερτι: H Μπρέντα του "Beverly Hills 90210" πέθανε στα 53 της χρόνια


Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, η Σάνεν Ντόχερτι προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στις 25 Ιουνίου η πρωταγωνίστρια του «Charmed» δημοσίευσε ένα βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο του podcast της, που έφερε τον τίτλο «Let’s Be Clear», στο οποίο μίλησε για τις χημειοθεραπείες που ακολούθησε στη μάχη της κατά του καρκίνου του μαστού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ph5p9n2a69)

Σάνεν Ντόχερτι: "Η θεραπεία είναι πολύ δύσκολη"

«Νέο επεισόδιο του @letsbeclearpod στο @iheartradio ή οπουδήποτε ακούτε podcast. Αυτό είναι που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή. #cancer #life», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξομολογούμενη στους 2,2 εκατομμύρια followers της στο Instagram την αβεβαιότητα γύρω από την κατάσταση της υγείας της.

«Έτσι, ξέρετε, για πρώτη φορά δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό θα κάνω χημειοθεραπεία, δεν έχω ιδέα αν θα είναι τρεις μήνες ή αν θα είναι έξι μήνες…», παραδέχθηκε με περίσσια γενναιότητα η ηθοποιός.

«Η θεραπεία είναι πολύ δύσκολη. Δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω. Δεν είναι κάτι που οι γιατροί μου μπορούν να προβλέψουν και είναι τρομακτικό. Είναι σαν μια μεγάλη κλήση αφύπνισης, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πω ότι υπάρχει και κάποια θετική πλευρά και η θετική πλευρά είναι ότι η μοριακή δομή των καρκινικών μου κυττάρων άλλαξε πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πρωτόκολλα για να δοκιμάσω. Έτσι, για πρώτη φορά εδώ και δύο μήνες αισθάνομαι αισιόδοξη, επειδή υπάρχουν τώρα πολλά περισσότερα πρωτόκολλα. Ενώ πριν ήμουν αισιόδοξη, αλλά ακόμα προετοιμαζόμουν», αφηγείται σε άλλο σημείο η Σάνεν Ντόχερτι.

Υπενθυμίζεται πως η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Επί δύο χρόνια ο καρκίνος βρισκόταν σε ύφεση, αλλά το 2020 αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4. Τον Ιούνιο του 2023 η ίδια ενημέρωσε το κοινό ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.