Στο Βερολίνο μαζί με το γιό του, πρίγκιπα Τζορτζ, ταξίδεψε την Κυριακή ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Euro 2024 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ισπανία.

Μαζί του ήταν ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ που τον συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι στη Γερμανία για να υποστηρίξουν τα «Τρία Λιοντάρια».

Πατέρας και γιος βίωσαν ένα πλήρες φάσμα συναισθημάτων καθώς παρακολουθούσαν την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, που ηττήθηκε 2-1 από τους Ισπανούς στο Olympiastadion, οι οποίοι κατέκτησαν το τέταρτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Αφού η Ισπανία σκόραρε νωρίς στον αγώνα, ο πρίγκιπας Τζορτζ φαινόταν φανερά απογοητευμένος καθώς καθόταν δίπλα στον πατέρα του. Όταν η Αγγλία ισοφάρισε, ωστόσο, οι δυο τους έβαλαν τα χέρια τους στο πρόσωπο από την αγωνία και στη συνέχεια πανηγύρισαν ξέφρενα το γκολ.

Οι αντιδράσεις τους έγιναν viral στα social media με όλους τους χρήστες να σχολιάζουν το ίδιο πράγμα. Πατέρας και γιος έκαναν ακριβώς τις ίδιες κινήσεις, γκριμάτσες, εκφράσεις αλλά και αντιδράσεις σαν να ήταν συγχρονισμένοι.

Στέκονταν δίπλα-δίπλα, ντυμένοι πανομοιότυπα με κοστούμι και γραβάτα στα εθνικά χρώματα της Αγγλίας.

Ο φωτογραφικός φακός και οι κάμερες τους... τσάκωσαν να κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα, την ίδια στιγμή.

Ίσιωσαν τις γραβάτες τους, έπιασαν το πρόσωπό τους, στέκονταν προσοχή τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, είχαν τα χέρια σταυρωμένα, χειροκροτούσαν ενώ σε κάποια φάση κοιτούσαν κάτι γέρνοντας προς την ίδια πλευρά.


 «Like Father, like son», «Ο mini-me του Γουίλιαμ», «Είναι τόσο χαριτωμένοι, ο πατέρας και ο γιος αντικατοπτρίζουν ο ένας την αντίδραση του άλλου», «Αυτοί οι δύο είναι απίστευτα αξιολάτρευτοι μαζί - τι όμορφη σχέση» Ο πρίγκιπας Τζορτζ περπατάει όπως ο πατέρας του», ήταν μερικά από τα σχόλια στα social media.