Μια εντυπωσιακή εικόνα μιας μπερδεμένης αμερικανικής σημαίας που μοιάζει με άγγελο έχει πείσει το Διαδίκτυο ότι ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ προστατεύτηκε από μια ανώτερη δύναμη όταν ένας διαταραγμένος σκοπευτής προσπάθησε να τον δολοφονήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια το Σάββατο.

Ο Τραμπ δέχθηκε πυρά και τραυματίστηκε ελαφρά μετά από απόπειρα δολοφονίας στη συγκέντρωση.

Το FBI αναγνώρισε τον δράστη ως τον 20χρονο Tόμας Μάθιου Κρουκς από την Πενσυλβάνια. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει καθορίσει το κίνητρο της απόπειρας δολοφονίας, το FBI κάνει εκτενείς έρευνες για να διαπιστώσει τις συνθήκες τις επίθεσης. Η Μυστική Υπηρεσία πυροβόλησε θανάσιμα τον ένοπλο.

*Διαβάστε ακόμα: Ντόναλντ Τραμπ: Έκανε την πρώτη εμφάνισή του μετά την απόπειρα δολοφονίας - Με επίδεσμο στο αυτί και υψωμένη γροθιά αποθεώθηκε

ΗΠΑ: Το βίντεο με τον «άγγελο» που φέρεται να έσωσε τη ζωή του Τραμπ 

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Διαδίκτυο δείχνει την αστερόεσσα να στρίβει και να παίρνει τη μορφή αγγέλου, οδηγώντας τους σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα κάπως ανορθόδοξο συμπέρασμα. Οι περισσότεροι συνέδεσαν τη σημαία με αγγελική παρέμβαση, με κάποιους μάλιστα να λένε ότι ο Τραμπ...είναι ο ίδιος άγγελος επί Γης.



«Η σημαία μπλέχτηκε σήμερα στη συγκέντρωση του Τραμπ πριν βγει στη σκηνή ο ίδιος. Μοιάζει με άγγελος», έγραψε ο χρήστης X @TheWakeninq στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης δίπλα σε ένα στιγμιότυπο της σημαίας που κινείται στον άνεμο.

Το εντυπωσιακό βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 8 εκατομμύρια φορές, απέσπασε γρήγορα εκατοντάδες σχόλια από ανθρώπους πεπεισμένους ότι ήταν... σημάδι.«Το Άγιο Πνεύμα ήταν σίγουρα εκεί και τον προστάτευε χθες», σχολίασε κάποιος. «Ζούμε ιστορικές εποχές! Τα δακτυλικά αποτυπώματα της θείας παρουσίας παντού», σχολίασε ένας άλλος.



«Υπάρχουν τόσο πολλές συμπτώσεις ή προφητείες, αυτός είναι ένας από τους πιο όμορφους σχηματισμούς σημαίας που έχω δει ποτέ», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο. Οι παρευρισκόμενοι στη συγκέντρωση επιβεβαίωσαν ότι παρατήρησαν τη μπερδεμένη σημαία πριν ανέβει στη σκηνή ο Ντόναλντ Τραμπ.


Κάποιοι είδαν το εθνικό πουλί της Αμερικής

Άλλοι, εν τω μεταξύ, υποστήριξαν ότι η σημαία έμοιαζε με φαλακρό αετό - το εθνικό πουλί της Αμερικής που συμβολίζει τη δύναμη και την ελευθερία. Οι αετοί έχουν συμβολίσει μια ποικιλία σκέψεων και ιδεών σε όλη την ιστορία και τους πολιτισμούς, όπως η γενναιότητα, η δύναμη, η ελευθερία και η αθανασία.

«Είδα πρώτα έναν αετό – Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», σχολίασε ένας χρήστης του X. «Μοιάζει και με γιγάντιο όμορφο φαλακρό αετό», είπε ένας άλλος.