Ένα απρόοπτο περιστατικό αποκάλυψε τα νεύρα του βασιλιά Καρόλου κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του μονάρχη και της βασίλισσας Καμίλα στο Τζέρσεϊ. Το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται σε διήμερη επίσκεψη στα νησιά της Μάγχης και χθες αψήφησαν τη βροχή και τους ισχυρούς ανέμους, παρακολουθώντας μια στρατιωτική παρέλαση στην πόλη του Τζέρσεϊ.

gsist5kw8aahujj

Η στιγμή της έντασης

Καθώς ο Κάρολος και η Καμίλα άνοιξαν τις ομπρέλες τους – ο Κάρολος μια κλασική μαύρη και η Καμίλα μια διάφανη – η βασίλισσα προσπάθησε να φορέσει το παλτό της, αλλά δυσκολευόταν να περάσει το ένα χέρι της μέσα από αυτό. Ο βασιλιάς Κάρολος, ως τζέντλεμαν, προσπάθησε να τη βοηθήσει με το ένα του χέρι, ενώ στο άλλο κρατούσε την ομπρέλα του. Ωστόσο, η προσπάθειά του δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο εκνευρισμός του βασιλιά έγινε εμφανής, όταν, με νεύρα, απευθύνθηκε επιτακτικά σε έναν από τους βοηθούς της ομάδας ασφαλείας που κάθονταν πίσω τους, ζητώντας του να βοηθήσει τη βασίλισσα να φορέσει το παλτό της.

Κι άλλα απρόοπτα στην διήμερη επίσκεψη

Πάντως αυτό δεν ήταν το μόνο απρόοπτο που συνέβη κατά την χθεσινή πρώτη ημέρα της περιοδείας του βασιλικού ζεύγους στα νησιά της Μάγχης. Κατά τη διάρκεια της υποδοχής τελετής, παρουσιάστηκαν στο βασιλιά και τη βασίλισσα 7 αγελάδες ως δώρο, με την Καμίλα να σκύβει για να χαϊδέψει μία από αυτές, όταν μία άλλη την καβάλησε. Η βασίλισσα φυσικά, δεν πτοήθηκε και ξέσπασε σε γέλια.

gsmk-0hwoaa4acz

Λίγη ώρα αργότερα κι ενώ έτρωγε το παγωτό της, ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας ψιθύρισε κάτι στο αυτί της βασίλισσας και την απομάκρυνε από το σημείο. Ευτυχώς, ήταν λάθος συναγερμός και σύντομα ήταν σε θέση να συνεχίσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των υποχρεώσεών τους.