Η Κέιτ Μίντλετον είχε εντοπίσει τα προειδοποιητικά σημάδια στη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, αποκαλύπτει ειδικός στα βασιλικά θέματα.

Η Μέγκαν Μαρκλ "μισούσε να είναι η δεύτερη καλύτερη"

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty, Ingrid Seward, ισχυρίζεται ότι η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, «μισούσε να είναι η δεύτερη καλύτερη» μετά την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αφού άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι. Μιλώντας στο Fabulous, η βασιλική ειδικός σημείωσε: «Η Κέιτ προσπάθησε να τα πάει καλά με τη Μέγκαν. Ο Χάρι ήταν μέλος της μικρής τους οικογένειας στο Παλάτι του Κένσινγκτον και η Κέιτ ήξερε ότι ήθελε να παντρευτεί. Επίσης λαχταρούσε να είναι ευτυχισμένος! Αλλά η Κέιτ, είδε τα προειδοποιητικά σημάδια στη συμπεριφορά της Μέγκαν, ειδικά την περίοδο των προετοιμασιών του γάμου».

Διαφωνίες πριν τον βασιλικό γάμο

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρει η Sun, ενόψει του βασιλικού γάμου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι το 2018, είχε ακουστεί ότι η μέλλουσα νύφη και η Κέιτ Μίντλετον είχαν μια διαφωνία που κατέληξε σε κλάματα. Τότε, πηγές είχαν πει ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε κάνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να κλάψει, με αφορμή ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί με το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ, η οποία ήταν παρανυφάκι. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει ότι η Κέιτ την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της.

Παρέμβαση της βασίλισσας Ελισάβετ

Σε άλλο ρεπορτάζ είχε γίνει γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προειδοποιήσει τον πρίγκιπα Χάρι για τη συμπεριφορά και τη στάση της Μέγκαν πριν από τον γάμο τους, έπειτα από έναν καυγά που είχε δημιουργηθεί για την τιάρα που θα φορούσε η νύφη. Αρχικά, η Μέγκαν ήθελε μια τιάρα με σμαράγδια, αλλά ο μελλοντικός Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δυσαρεστήθηκαν όταν τους είπαν ότι η πρώτη της επιλογή ήταν αδύνατη.