Οι γονείς του επίδοξου δολοφόνου του Ντόναλντ Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκς, είχαν καλέσει την αστυνομία το Σάββατο 13/7, την ημέρα της απόπειρας δολοφονίας στην Πανσιλβάνια, για να δηλώσουν την εξαφάνισή του όπως υποστηρίζει μια νέα έκθεση "βόμβα".

Παράλληλα, ακολουθεί μια άλλη εντυπωσιακή εξέλιξη, σύμφωνα με την οποία ο 20χρονος ένοπλος βρισκόταν στη συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τρεις ώρες πριν ανοίξει πυρ και κίνησε τις υποψίες της Μυστικής Υπηρεσίας, επειδή είχε μαζί του ένα αποστασιόμετρο που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να κάνουν μακρινές βολές.

Οι γονείς του Κρουκς, κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές στο Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια για να πουν ότι ανησυχούν για το πού βρίσκεται ο γιος τους, όπως μετέδωσε το Fox News

Το Σάββατο το απόγευμα ο Κρουκς ανέβηκε σε μια στέγη περίπου 140 μέτρα από τη σκηνή από όπου μιλούσε ο Τραμπ. Μετά άρχισε να πυροβολεί με το ημιαυτόματο τουφέκι AR-15, το οποίο είχε αγοράσει ο πατέρας του, σύμφωνα με αξιωματούχους. Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε ένας 50χρονος άνδρας, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο θεατές και ο Τραμπ τραυματίστηκε στο αφτί.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2q2fb5w4vsh)

Το τελευταίο ανατριχιαστικό μήνυμα στους συναδέλφους του

Ο 20χρονος εργαζόταν ως βοηθός διαιτολόγου σε οίκο ευγηρίας, όπως ανακοίνωσε η διευθύντριά του. Μάλιστα, την ημέρα του σοβαρού περιστατικού, ο νεαρός είπε στο αφεντικό του ότι χρειαζόταν ρεπό το Σάββατο και έδωσε στους συναδέλφους του ένα τελευταίο ανατριχιαστικό μήνυμα: "Ότι θα επέστρεφε την Κυριακή"


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pel2qqpvht)

Ο πατέρας του είπε στις αστυνομικές αρχές ότι υπέθεσε ότι ο γιος του είχε πάει στο σκοπευτήριο της λέσχης The Clairton Sportsmen’s Club για να εξασκηθεί με το τουφέκι του και ότι θα επέστρεφε μέχρι τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου, μετέδωσε το CNN.