Ένα συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή του πνιγμού της 58χρονης Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ σε πισίνα αθλητικού κέντρου στο Λας Βέγκας κυκλοφόρησε πρόσφατα στη δημοσιότητα, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Στο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να βρίσκεται στα ρηχά νερά της πισίνας, όταν ξαφνικά άρχισε να δυσκολεύεται να παραμείνει στην επιφάνεια. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν έσπευσε να τη βοηθήσει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 58χρονη προσπαθούσε για 25 λεπτά να σωθεί, χωρίς να λάβει καμία βοήθεια από τους άλλους λουόμενους που βρίσκονταν στον χώρο. Το τραγικό περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ερωτήματα για την αδιαφορία των παρευρισκομένων και την απουσία άμεσης αντίδρασης από το προσωπικό του κέντρου.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να προσπαθεί να κρατηθεί από τη σκάλα της πισίνας, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το πιο σοκαριστικό είναι ότι ακόμα και όταν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, λουόμενοι περνούσαν από το σημείο χωρίς να δίνουν σημασία στην τραγωδία που είχε συμβεί.

Δικηγόρος του αθλητικού κέντρου δήλωσε ότι η Τρίπλετ, η οποία ήταν βετεράνος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, περπατούσε με πατερίτσες πριν να μπει στην πισίνα.

Παράλληλα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια.

Η ίδια δικηγόρος δήλωσε ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και ότι τέτοια τραγωδία δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο εν λόγω αθλητικό κέντρο.