Στενεύει ολοένα και περισσότερο ο κλοιός γύρω από τον Τζο Μπάιντεν, καθώς αυξάνονται οι Δημοκρατικοί που τον πιέζουν να αποσυρθεί, μετά την κακή εμφάνισή του στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ και την αυξανόμενη ανησυχία για την υγεία του.

*Διαβάστε εδώ: Τζο Μπάιντεν: Πελόζι και Σούμερ του δείχνουν την έξοδο - "Δεν μπορείς να νικήσεις τον Τραμπ"

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη 17/07, έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ νοσεί με κορονοϊό κι έτσι αναγκάστηκε να αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του και να επιστρέψει στο Ντελαγουέρ.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν ανακοινωθεί ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει κορονοϊό, ο ίδιος είχε βρεθεί χωρίς μάσκα σε δείπνο να χαιρετά και να αγκαλιάζει κόσμο, ενώ αφού έγινε γνωστή η είδηση, εθεάθη στο SUV που τον μετέφερε και κατά την επιβίβασή του στο Air Force One χωρίς μάσκα.


Τζο Μπάιντεν: Βίντεο τον δείχνει να δυσκολεύεται να κατέβει από το Air Force One

Η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τον Τζο Μπάιντεν να κατεβαίνει με μεγάλη δυσκολία από το Air Force One.

Σταματά σχεδόν σε κάθε του βήμα, κοιτώντας χαμογελαστός δεξιά και αριστερά.

Ακριβώς κάτω από τη σκάλα του αεροπλάνου βρίσκεται το τεράστιο SUV που τον περιμένει και όπως φαίνεται, δυσκολεύεται να επιβιβαστεί ακόμα και σε αυτό.

Μάλιστα, αφού καταφέρνει να καθίσει στο αυτοκίνητο -στην ουσία ο άνδρας ασφαλείας που τον βοήθησε τον έσπρωξε μέσα στο αυτοκίνητο-, μόνο τότε φορά τη μάσκα του.