Έναν ξεχωριστό τρόπο για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Ντόναλντ Τραμπ βρήκαν αρκετοί συμμετέχοντες στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, που πραγματοποιείται στο Μιλγουόκι.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές του Τραμπ φόρεσαν λευκούς επιδέσμους στα αυτιά τους, αντιγράφοντας την εμφάνιση του πρώην προέδρου στην πρώτη ημέρα του Συνεδρίου. Η εικόνα του Τραμπ με τον επίδεσμο προκάλεσε αίσθηση και αμέσως έγινε σύμβολο υποστήριξης μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Αυτή η κίνηση αναδείχθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Τραμπ, ο οποίος, παρά την αμφισβήτηση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εξακολουθεί να χαίρει ισχυρής υποστήριξης μέσα στο κόμμα του. Οι λευκοί επίδεσμοι αποτέλεσαν ένα συμβολικό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό στοιχείο του Συνεδρίου, τραβώντας την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και των συμμετεχόντων.

Θυμίζεται πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, τραυματίστηκε στο αυτί από πυροβολισμό ενός 20χρονου, στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης το Σάββατο. Ο γιατρός του, Ρόνι Τζάκσον ανέφερε ότι του λείπει μέρος του άνω δεξιού αυτιού του, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τη θεραπεία που λαμβάνει.

Η εμφάνιση Τραμπ με τον επίδεσμο

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του στην Πενσυλβάνια πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης. ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ εμφανίστηκε λίγο πριν το κλείσιμο της πρώτης ημέρας του συνεδρίου του Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι με επίδεσμο στο αυτί και υψωμένη τη γροθιά του.

President Trump Arrives to the Republican National Convention

Άμα τη εμφανίσει του Τραμπ οι παριστάμενοι στο συνέδριο ξέσπασαν σε επευφημίες φωνάζοντας το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ αλλά και «USA, USA».

Ο Τραμπ αφού χαιρέτισε στελέχη του κόμματος κάθισε, δίπλα στον υποψήφιο αντιπρόεδρό του και γερουσιαστή του Οχάιο Τζ. Ντ. Βανς.