Τραγικό θάνατο βρήκε μια 21χρονη infuencer η οποία εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας της, όταν εξαφανίστηκε ενώ πήγαινε να συναντήσει φίλους της για μπόουλινγκ στην πόλη της Κόρδοβα της Αργεντινής.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων αφού δολοφονήθηκε από μια «συμμαθήτριά της» που είπε ότι ήταν η αγάπη της ζωής του.

Η σορός της Καταλίνα Γκουτιέρεζ βρέθηκε μισοκαμένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

arg-katalina2

Η 21χρονη, η οποία είχε 100.000 ακόλουθους στο Instagram και 36.000 στο TikTok, πριν εξαφανιστεί είχε στείλει ένα ηχητικό μήνυμα στον φίλο της για να τον ενημερώσει ότι ήταν καθ' οδόν, αλλά όταν δεν εμφανίστηκε ή δεν απάντησε σε μηνύματα, οι φίλοι της ενημέρωσαν την οικογένειά της.

Το σώμα της ανακαλύφθηκε το ίδιο βράδυ, αφού η αδελφή της κατάφερε να κάνει ping στην τοποθεσία του τηλεφώνου της.

Οι ερευνητές άρχισαν να παίρνουν συνεντεύξεις από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς της για να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τη φρικτή δολοφονία, μέχρι που ένας φίλος, ο φοιτητής αρχιτεκτονικής Νέστωρ Σότο, φέρεται να κατέρρευσε και να ομολόγησε το έγκλημα.

Ο νεαρός ήταν συμφοιτητής της Καταλίνα, και συχνά επισκεπτόταν και το σπίτι της, που έμενε με τους γονείς της.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Σότο «ξαφνικά παραδέχτηκε ότι τη σκότωσε και είπε ότι ήταν «η αγάπη της ζωής του», παρόλο που δεν είχαν σχέση.

arg-katalina3

Ο ύποπτος είπε ότι είχε ζητήσει από το θύμα να σταματήσει από το σπίτι του για να τον πάρει στον δρόμο προς το εμπορικό κέντρο.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι επιτέθηκε στην Γκουτιέρεζ στο σπίτι του μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της πριν μεταφέρει το σώμα της στο αυτοκίνητό της, το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησε.

Οι ερευνητές εξακολουθούν να προσπαθούν να προσδιορίσουν εάν αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη του δολοφόνου.

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου της ήταν ασφυξία από στραγγαλισμό. Επίσης έφερε πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από «πολλά χτυπήματα» και είχε εγκαύματα στο σώμα της, τα οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκαν μετά το θάνατό της.

Η αυτοψία απέκλεισε επίσης ότι το θύμα είχε υποστεί οποιαδήποτε σεξουαλική κακοποίηση.