Τρόμος επικράτησε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όταν μια ένοπλη γυναίκα άνοιξε πυρ κατά γονιών τραυματίζοντας το μωρό επτά μηνών που ήταν στο καροτσάκι.

Συγκεκριμένα όλα συνέβησαν όπως αναφέρει η Dailymail στην οδό Meridian στο Holmesburg στην Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, όταν μια γυναίκα με όπλο πλησίαζε το ζευγάρι με το μωρό και άρχισε να πυροβολεί με μια από τις σφαίρες να βρίσκει το μωρό στο πόδι.

Ο πατέρας του αγοριού απομακρύνθηκε αμέσως, καθώς ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές προς την κατεύθυνση του, ενώ η μητέρα έμεινε με το μωρό στο καροτσάκι, με την γυναίκα να γυρίζει προς το σημείο και να πυροβολεί την μητέρα του βρέφους αλλά δεν την πέτυχε.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με πυροβολισμούς εναντίον μωρού σε καροτσάκι:

Shooting Incident 14xx Meridian St DC 24 15 056757

Η αστυνομία είπε όταν έφτασε στο σημείο κανένας από τους γονείς δεν ήταν εκεί και το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από έναν γείτονα.

Οι γονείς του βρέφους συνελήφθησαν από τις αρχές και ανακρίνονται ενώ έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί η γυναίκα που πυροβόλησε το ζευγάρι και το μωρό.

«Ένιωσα ότι έπρεπε να προστατεύσω αυτό το παιδί. Ήταν συντριπτικό. Ήταν τρομαχτικό. Αυτό το άτομο ήρθε και δεν τον ένοιαζε χωρίς τύψεις και απλά πυροβόλησε και έφυγε σαν να μην συνέβη τίποτα» ανέφερε ο γείτονας.