Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που ανέβασε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στο οποίο εμφανίζεται να αποκαλεί «σέξι» την έφηβη κόρη του Κάι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έκανε το περίεργο αυτό σχόλιο ενώ ο ίδιος και η Κάι, 17 ετών, ετοιμάζονταν για το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

29003030__1_
29003106
29003031
29003033

Σε ένα κλιπ που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο TikTok, ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται σε μια καρέκλα μακιγιάζ δίπλα στην κόρη του. «Κάι, τι πιστεύεις;» ρωτάει ενώ γυρίζει το πλάνο για να δείξει την κόρη του. «ΤοKai τι πιστεύεις; Ζητάει ενώ κάνει πανοραμική λήψη την κάμερα να της δείξει να δίνει ένα κύμα. «Το μακιγιάζ με κάνει να φαίνομαι σέξι σαν εσένα;», συνέχιζει.

Η Κάι χαμογελάει και του απαντά: «Νομίζω ότι φαίνεσαι πολύ όμορφος». «Ευχαριστώ Κάι, χαίρομαι που νομίζεις ότι φαίνομαι πολύ όμορφος», της λέει και στη συνέχεια χαμογελά.

«Δεν το κάνω πολύ συχνά, αλλά σε HD καλύτερα να το κάνεις», προσθέτει καθώς η make up artist προσπαθεί να τον βάψει.

«Είμαι απλά ενθουσιασμένος για την πρώτη ομιλία της Κάι που επέλεξε έναν πολύ μεγάλο χώρο για να βγει εκεί. Θα τα πάει τέλεια. Σ' αγαπώ Κάι», είπε με την κόρη του να του λέει ότι τον αγαπά και η ίδια.

Δείτε το βίντεο

@donaldjtrumpjr

Kai Trump coming up at the RNC - let’s go!

♬ original sound - donaldjtrumpjr


Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ εντυπωσίασε με την ομορφιά της και την ευγλωττία της στην πρώτη της μεγάλη εμφάνιση στην πολιτική, στη σκηνή του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών.


Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του διαδικτύου στο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ

Αλλά το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί 7,8 εκατομμύρια φορές από τότε που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. «Στην πραγματικότητα δεν θέλουμε να αποκαλούμε τις κόρες μας σέξι, ελπίζουμε ότι αυτό βοηθάει», έγραψε χρήστης του διαδικτύου.

«Αυτό ακούγεται κάπως ύποπτο», πρόσθεσε ένας άλλος. «Είμαι υποστηρικτής του Τραμπ, αλλά αναγκάστηκα να το ξαναπαίξω πολλές φορές για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν ακούγεται λάθος και ακόμα δεν έχω πειστεί», σχολίασε τρίτος. Άλλοι θυμήθηκαν τα σχόλια που είχε κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ για την κόρη του Ιβάνκα.