Να φωτογραφηθεί με άλογο της βρετανικής βασιλικής φρουράς, έξω από το Household Cavalry Museum, ήθελε απεγνωσμένα μια τουρίστρια, η οποία τελικά... την «πάτησε».

Η τουρίστρια, αγνοώντας την προειδοποιητική πινακίδα που γράφει «προσοχή, τα άλογα μπορεί να σας κλωτσήσουν ή να σας δαγκώσουν», πλησίασε πολύ κοντά σε ένα από αυτά, προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία και πριν προλάβει να πάρει την τελική της πόζα, το άλογο στράφηκε προς το μέρος της και τη δάγκωσε στο χέρι.

Η σοκαρισμένη τουρίστρια άρχισε να τσιρίζει και έτρεξε προς τους φίλους της, ενώ το πλήθος παρακολουθούσε με το στόμα ανοιχτό.

Κάποιοι, μάλιστα, τράβηξαν με το κινητό τους το περιστατικό.

Ενώ κάποιος από το πλήθος φρόντιζε την πληγή της τουρίστριας, εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Σε ένα άλλο βίντεο, η τουρίστρια φαίνεται να δέχεται αέρα από τους φίλους της, καθώς είναι ξαπλωμένη έξω στην πύλη.



Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί το θεωρούν τουριστικό αξιοθέατο, η Φρουρά του Βασιλιά αποτελείται από επίλεκτους στρατιώτες που υπηρετούν, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του μονάρχη.

Η Φρουρά του Βασιλιά γενικά δεν επιτρέπεται να αλληλεπιδρά με το κοινό, αλλά μπορεί να φωνάξει αν πλησιάσουν πολύ ή να παρουσιάσουν τις ξιφολόγχες τους, εάν γίνουν επιθετικοί.

Οι στρατιώτες δεν πρέπει να αφήσουν τίποτα να τους αποσπάσει την προσοχή από τα καθήκοντά τους - με τα διαλείμματα της τουαλέτας να απαγορεύονται κατά τις δίωρες βάρδιες.

Ενώ οι τουρίστες μπορούν να τους τραβήξουν φωτογραφίες, ένοπλοι αξιωματικοί που βρίσκονται κοντά τους θα παρέμβουν εάν πλησιάσουν πολύ κοντά ή συμπεριφέρονται με ασέβεια.

King's guard asks me to get police women faints after horse bite #thekingsguard