Άγρια επίθεση εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ στην Κάμαλα Χάρις μέσω του Truth Social. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος υποστήριξε ότι η Χάρις, η οποία διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών, θα είναι χειρότερη πρόεδρος από τον Τζο Μπάιντεν.

«Ο Τζο Μπάιντεν θα καταγραφεί ως ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε χθες ο Τραμπ μόλις ανακοίνωσε με επιστοή την παραιτησή του από την προεκλογική κούρσα των ΗΠΑ.

Θα γίνει χειρότερη πρόεδρος από τον Μπάιντεν

«Η Κάμαλα, η φρικτή και ανεπαρκής μας τσάρος των συνόρων, θα γίνει χειρότερη!», πρόσθεσε.





Παράλληλα σε μια άλλη δημοσίευση στην ίδια ιστοσελίδα ο Τραμπ έγραψε: «Ουάου, απλά παρακολουθώ τα Fake News, και κάνουν ό,τι μπορούν για να μετατρέψουν τον χειρότερο Πρόεδρο στην Ιστορία της χώρας μας σε “λαμπρό και ηρωικό ηγέτη” (ήταν ηρωικός επειδή παραιτήθηκε!), και να μετατρέψουν την “χαζή σαν βράχος“ Κάμαλα Χάρις από μια εντελώς αποτυχημένη και ασήμαντη Αντιπρόεδρο σε μελλοντικό “Μεγάλο Πρόεδρο”. Όχι, δεν λειτουργεί έτσι!».







Οι Ρεπουμπλικανοί συνηθίζουν να αποκαλούν τη Χάρις «τσάρο των συνόρων» λόγω του χαρτοφυλακίου για το μεταναστευτικό που της είχε ανατεθεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2w85d00waeh)