Μια 25χρονη από την Αυστραλία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, αφού έπεσε θύμα του ομαδικού βιασμού στο Παρίσι και σα να μην έφτανε αυτό, όταν ζήτησε βοήθεια, ένας από τους βιαστές τη χτύπησε φιλικά στον ώμο..

Η κοπέλα μετά τον ομαδικό βιασμό της, βρήκε καταφύγιο σε ένα εστιατόριο και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ένας εκ των πέντε βιαστών να μπαίνει στο εν λόγω εστιατόριο και να την ακουμπάει σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Σύμφωνα με την Daily Mail η 25χρονη βιάστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, αφού είχε επισκεφθεί μπαρ, από πέντε άνδρες, για τους οποίους είπε ότι ήταν αφρικανικής καταγωγής. Λίγο αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, η κοπέλα πλησιάζει ένα εστιατόριο με λιβανέζικο φαγητό με υπαλλήλους και θαμώνες να προστρέχουν σε βοήθειά της.

WATCH: Terrified victim BEGS for help after 'gang rape' by MOB of 'African' men


Μόλις η 25χρονη είπε σε όσους βρίσκονταν στο εστιατόριο ότι ο άνδρας, που είχε παραγγείλει φαγητό, ήταν ένας από τους πέντε βιαστές της, ορισμένοι εξ αυτών επιτέθηκαν στον εν λόγω άνδρα, ζητώντας του τον λόγο, με εκείνον να το βάζει στα πόδια.

Η αστυνομία μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των βιαστών.