Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια για την προεδρία Κάμαλα Χάρις ανάρτησε στον λογαριασμό της στο X, το πρώτο βίντεο που αφορά την προεκλογική της εκστρατεία. Το βίντεο συνοδεύεται με την φράση «είμαι η Κάμαλα Χάρις και διεκδικώ την προεδρία των ΗΠΑ» και σε αυτό η ακούγεται να λέει ότι «σε αυτές τις εκλογές, ο καθένας μας αντιμετωπίζει το ερώτημα: σε τι είδους χώρα θέλουμε να ζήσουμε;».

Στη συνέχεια, του βίντεο προβάλλονται εικόνες από ομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα αφήνει αιχμές κατά των υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, λέγοντας: «Υπάρχουν κάποιοι που πιστέυουν ότι πρέπει να είμαστε μια χώρα χάους, φόβου και μίσους. Ωστόσο, εμείς επιλέγουμε κάτι διαφορετικό. Επιλέγουμε την ελευθερία.


Την ελευθερία να πάμε μπροστά, να είμαστε ασφαλείς από την ένοπλη βία, να αποφασίζουμε εμείς για τα σώματά μας. Επιλέγουμε ένα μέλλον όπου κανένα παιδί δεν θα ζει στη φτώχεια, όπου όλοι θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στην υγειονομική μας περίθαλψη, όπου κανείς δεν θα είναι πάνω από τον νόμο. Πιστεύουμε στην υπόσχεση της Αμερικής και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε γι' αυτή. Γιατί όταν πολεμάμε, κερδίζουμε. Γι' αυτό, ελάτε μαζί μας και ας συνεχίσουμε τη δουλειά». Την ίδια ώρα σε μία άλλη ανάρτηση καλεί  όσους επιθυμούν, να ενισχύσουν οικονομικά την προεκλογική της καμπάνια.