Η Πόλη του Φωτός φωτίστηκε ακόμη πιο πολύ από την λάμψη εκατοντάδων αστέρων από τον χώρο της μόδας, της δημιουργίας, της Μέκκας του κινηματογράφου, του αθλητισμού.

Δύο κορυφαίοι οίκοι μόδας συνεργάστηκαν για να διοργανώσουν στο Παρίσι το φαντασμαγορικό πάρτι με τίτλο «Πρελούδιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024».

Όλοι ήταν καλεσμένοι του κορυφαίου οίκου μόδας Louis Vuitton που σε συνεργασία με τον άλλο μεγάλο οίκο αυτόν της Vogue, συνέθεσαν ένα γκαλά για φιλανθρωπικό σκοπό με τον ευρηματικό τίτλο «Πρελούδιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024».

Η Σαρλίζ Θέρον και η Ζεντάγια ήταν οι δύο κυρίες που έκλεψαν την παράσταση. Η Σαρλίζ Θέρον προτίμησε ένα λευκό μίνι φόρεμα με ακάλυπτο τον έναν ώμο. Η Ζεντάγια φόρεσε μία εφαρμοστή δημιουργία του οίκου Vogue σε μαύρο χρώμα και χαρακτηρίστηκε η πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2zp1y6jzk4h)

Ο γνωστός φίλαθλος του μπάσκετ, ο σκηνοθέτης Σπάικ Λι, ανησυχεί μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πάρουν το χρυσό μετάλλιο:

 «Ήμουν στη Βαρκελώνη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τότε ήταν η Dream Team. Εκείνη τη χρονιά, υπήρχαν μόνο έξι παίκτες στο NBA που ήταν διεθνείς. Φέτος υπάρχουν 61 παίκτες, διεθνείς παίκτες που παίζουν στο NBA. Επομένως, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κερδίσουν στο μπάσκετ».

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ, Σνουπ Ντογκ χαίρεται που θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες.

 «Είμαι ενθουσιασμένος, φίλε. Θυμάστε τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες; Δεν υπήρχαν ούτε θεατές, ούτε οικογένειες, ούτε ενθουσιασμός. Λοιπόν τώρα, επιτέλους έχουμε θεατές, και μετά έχουμε όλον τον κόσμο να ενώνεται με ειρήνη και αγάπη. Και αυτοί οι αθλητές σέβονται ο ένας τον άλλον. Αγαπούν ο ένας τον άλλον».

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο αειθαλής Μικ Τζάγκερ με την συνοδό του χορογράφο Μέλανι Χάμρικ, ο τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Λεμπρόν Τζέιμς, οι τραγουδίστριες Τάιλα και Ροζαλία, η ηθοποιός Σοφία Μπους με τη σύντροφό της, Άσλιν Χάρις, και εκατοντάδες άλλες διασημότητες.