Δεν τους βγήκε σε καλό τους Γάλλους η αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκτός από τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκαν ένας από τους περφόρμερ που συμμετείχαν στην πολυσυζητημένη αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είχε ένα ιδιαίτερο… ατύχημα.

Ο χορευτής έδειξε τις ικανότητές του στο περφόρμανς, αλλά έδειξε και... κάτι παραπάνω, χωρίς να το θέλει.

Αρκετά σημεία της τελετής έναρξης τράβηξαν την προσοχή, αλλά τα περισσότερα το έκαναν επίτηδες.

Το ευτράπελο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 -Φάνηκαν τα γεννητικά όργανα χορευτή

Όπως εντόπισαν αετομάτηδες χρήστες των social media, ο άτυχος χορευτής είχε ένα ατύχημα με τα ρούχα του και... φάνηκαν τα γεννητικά του όργανα.

 

Μάλιστα, ήταν διπλά άτυχος, καθώς το περιστατικό έγινε σε μια από τις περισσότερο προβεβλημένες στιγμές της τελετής έναρξης, η οποία συζητήθηκε και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, όπως επεσήμανε ένας χρήστης στο X, καθώς η κάμερα έπιανε όλο το περφόρμανς, στην άκρη φαίνεται ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, με το σορτσάκι του να έχει ανέβει ψηλά και να φαίνονται τα γεννητικά όργανά του.

Χρήστες των social media γράφουν ότι οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σπάνε... ακόμα ένα ρεκόρ, αφού δεν έχει ξαναφανεί γεννητικό όργανο κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης.