Το ρεκόρ χρηματοδότησης «έσπασε» η Κάμαλα Χάρις, αφού τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δολάρια έχει συγκεντρώσει η προεκλογική της εκστρατεία, ενώ έχει εγγράψει 170.000 νέους εθελοντές μέσα σε μία μόλις εβδομάδα από τότε που έγινε υποψήφια για την προεδρία.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τερμάτισε την επανεκλογή του και υποστήριξε τη Χάρις για τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου εναντίον του Ρεπουμπλικανού πρώην προέδρου Ντόναλντ ΤραμπΗ αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εξασφάλισε την υποστήριξη της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, γεγονός που πιθανότατα της εξασφαλίζει ότι θα είναι η υποψήφια του κόμματος για την προεδρία. 

Σύμφωνα με το Reuters «μέσα σε μία εβδομάδα από τότε που ξεκινήσαμε, η Κάμαλα Χάρις συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια. Το 66% αυτών προέρχεται από νέους δωρητές. Έχουμε εγγράψει 170.000 νέους εθελοντές».


Υπέρ του Bitcoin ο Ντόναλντ Τραμπ

Με τη σειρά του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε πως εάν επανεκλεγεί στον Λευκό Οίκο για δεύτερη θητεία τον Νοέμβριο, θα είναι ο «πρόεδρος υπέρ της καινοτομίας και υπέρ του bitcoin που χρειάζεται η Αμερική».

Σε εμφάνισή του σε μέλη χριστιανικής οργάνωσης είπε ότι αν τον ψηφίσουν τον Νοέμβριο, «σε τέσσερα χρόνια δε θα χρειαστεί να ψηφίσετε πάλι. Θα το ‘χουμε φτιάξει τόσο καλά, δε θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε», χωρίς φυσικά να είναι σαφές τι εννοούσε με το σχόλιό του αυτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d31qdcvaqvp5)