Σοκάρει την πόλη της Λαντσκρόνα στη Σουηδία η είδηση ότι συνελήφθησαν δύο ανήλικες για την απαγωγή, τον βασανισμό και τη δολοφονία φίλης τους, η οποία πήγαινε να τις συναντήσει σε πιτζάμα πάρτι που είχαν διοργανώσει.

Η 14χρονη Εμίλια Σιόμπεργκ βρέθηκε νεκρή την περασμένη εβδομάδα, δεμένη με μονωτική ταινία και είχε πολλά τραύματα και κοψίματα σε όλο το κορμί της.

anilikes-souidia


Δύο 15χρονες φίλες της, οι οποίες την είχαν προσκαλέσει σε πιτζάμα πάρτι, συνελήφθησαν για τον θάνατό της. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, κατηγορούνται ότι την παρέσυραν σε βιομηχανική περιοχή κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, όπου και φέρεται να τη δολοφόνησαν.

Ο επικεφαλής της έρευνας ανέφερε ότι η 14χρονη έφερε σημάδια σκληρής κακοποίησης, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ακριβή αιτία θανάτου της.

Η Εμίλια πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε 21 - 22 Ιουλίου, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα δικαστικά έγγραφα και η σορός της εντοπίστηκε στις 23 Ιουλίου.

14xroni-souidia


Την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη η μια 15χρονη και την επόμενη ημέρα η φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια έχει ομολογήσει ότι εμπλέκεται στη δολοφονία της 14χρονης, ενώ φέρεται να αποκάλυψε ότι το κίνητρο ήταν ένας καυγάς που βγήκε εκτός ελέγχου και ότι δεν είχαν προσχεδιάσει να τη σκοτώσουν.

Από την πλευρά της, η μητέρα του θύματος ισχυρίζεται ότι οι δύο ανήλικες κατηγορούμενες ζήλευαν την κόρη της.